A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Легальність трудових відносин

Дата: 27.07.2021 13:49
Кількість переглядів: 438

 

        26 липня 2021 року у приміщенні Вільнянської районної філії Запорізького ОЦЗ спільно з Вільнянським відділом обслуговування громадян (сервісного центру) № 12 УОГ ПФУ у Запорізькій області відбулося засідання за «круглим столом», темою обговорення якого стала легальність трудових відносин. Адже відомо, що останні зміни в пенсійному, податковому та трудовому законодавстві, в тому числі, стосуються такого поняття, як страховий стаж, наявність та розмір якого напряму впливає на право громадян отримувати пенсійне забезпечення при досягненні певного віку.

    Дуже важливим завданням і для служби зайнятості, і для пенсійного фонду являється донести як до громадян, так і до роботодавців тезу, що без оформлених належним чином трудових відносин не може існувати успішної економіки ні на локальному, ні на національному рівнях.

       В цьому контексті не зайвим буде нагадати, що з 1 липня триває інспекційна кампанія, організована Державною службою України з питань праці, в рамках якої перевіряються суб’єкти господарювання на предмет дотримання трудового законодавства.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь