A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Мітинг-реквієм, присвячений Дню вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 30-ій річниці виводу військ з Республіки Афганістан

Дата: 16.02.2019 11:08
Кількість переглядів: 606

15 лютого 2019 року біля пам’ятника воїнам-інтернаціоналістам на Меморіалі Слави відбувся мітинг-реквієм, присвячений Дню вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 30-ій річниці виводу військ з Республіки Афганістан «Крізь пекло Афганської війни». Воїни-інтернаціоналісти, керівники району та міста, школярі, працівники організацій та установ міста Вільнянська зібралися на почесному місці, щоб вшанувати пам'ять усім солдатам і офіцерам, рядовим і генералам, робітникам та службовцям, які з честю та гідністю виконували свій військовий обов‘язок у горах Афганістану, пустелях Іраку, при врегулюванні конфлікту в Югославії, Чехії, на Кубі та в інших «гарячих» точках світу. Пам'ять про ті події увічнена не тільки в обелісках і пам'ятниках, вона живе в наших серцях.
На мітингу з промовами виступили почесні гості: голова Вільнянської районної державної адміністрації Дмитро Іванов, голова Вільнянської районної ради Андрій Салякін, Вільнянський міський голова Наталя Мусієнко, голова Української спілки ветеранів Афганістану Вільнянського району Микола Ситнік, настоятель свято-Володимирського собору протоієрей В’ячеслав.
Пам’ять загиблих учасників бойових дій на території інших держав присутні вшанували хвилиною мовчання. До пам’ятника воїнам-інтернаціоналістам керівниками району та міста, жителями, ветеранами-афганцями покладені квіти.

Фото альбом: https://rayon.org.ua/rada/25486771/album/533/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь