A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Книжка «Це теж зробила вона» презентована у Вільнянську

Дата: 20.09.2019 10:36
Кількість переглядів: 481

19 вересня 2019 року працівники Вільнянської дитячої районної бібліотеки провели для учнів відкритий урок на тему "Видатні жінки України". Після урока для присутніх була проведена незвичайна та цікава презентація масштабного проекту «Це зробила вона» видавництва «Видавництво» (засновники – відомий український ілюстратор, книжковий дизайнер і поет Ілля Стронґовський та досвідчений маркетолог Лілія Омельяненко).
Другий том «Це теж зробила вона» дитяча районна бібліотека отримала у подарунок від депутата Вільнянської міської ради Шраменко С.І. та міського голови Мусієнко Н.О. представницями міжфракційної депутатської групи "РІВНІ МОЖЛИВОСТІ".
Назва говорить сама за себе – це історії успіху більш ніж 100 жінок, життя яких є прикладом наслідування, життя яких є безцінним внеском у мистецтво та науку, письменництво та лідерство нашої країни у різні часи.
Проект «Це зробила вона» покликаний переконати у тому, що в нашій історії є багато успішних жінок, і що кожна жінка може йти своїм шляхом і вибудовувати його за власними інтересами, не зважаючи на ті чи ті ідеології чи соціальні стереотипи.У проекті взяли участь більш ніж 200 талановитих авторів та ілюстраторів.
Тож запрошуємо усіх, кого цікавлять історії успіху відомих та не дуже відомих жінок України, ознайомитись з виданням в читальній залі дитячої районної бібліотеки. Фото альбом 

За матеріалом Центральної районної бібліотеки.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь