A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Вільнянські рятувальники долучились до святкування Дня міста та провели акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти»

Дата: 23.09.2019 10:38
Кількість переглядів: 605

21 вересня у місті Вільнянськ відбулись святкові заходи  з  нагоди 179-ї річниці утворення міста Вільнянська та 76-ї річниці визволення міста від німецьких окупантів.
Рятувальники Вільнянського району взяли участь у святкуванні пам’ятних дат, провівши для мешканців  та гостей міста акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти». Під час проведення акції вогнеборці продемонстрували бажаючим техніку та пожежне обладнання, кожен зміг посидіти в пожежному автомобілі та відчути себе справжнім рятувальником, примірявши одяг пожежних. 
Під час акції рятувальники нагадали  населенню правила пожежної та техногенної безпеки, вручили пам’ятки та сувеніри для малечі.
Під час урочистих заходів Вільнянський міський голова Наталя Мусієнко вручила грошові премії за значний внесок у розвиток міста мешканцями м. Вільнянськ, які  працюють в установах та організаціях міста. Серед нагороджених пожежний-рятувальник ДПРЧ-18 ГУ ДСНС України у Запорізькій області Олександр Рєзнік. Начальник караулу Євгеній Деревянко отримав почесну грамоту від голови Запорізької обласної ради.
Рятувальники Вільнянського району вдячні керівництву та жителям міста за високу оцінку та зацікавленість до  їхньої діяльності. 
Фото альбом

Вільнянський РС ГУ ДСНС України у Запорізькій області
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь