A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Вільнянці, вшануємо пам'ять земляків, загиблих під час бойових дій на Сході України!

Дата: 11.02.2020 08:47
Кількість переглядів: 979

На превеликий жаль, бойові дії на Сході України ще тривають і несуть за собою горе, сльози, кровопролиття та людські  втрати… Не обійшло це лихо і наше місто. Біль та туга залишаться назавжди в наших серцях. Назавжди залишиться з нами і пам'ять про тих, хто вже ніколи не повернеться до своєї  рідної домівки, ніколи не обійме свою  родину, ніколи не пройде вулицями рідного  міста…

Наш обов’язок, не тільки їх  пам’ятати, але й навчити своїх дітей  та онуків поважати подвиг земляків, які віддали у бою найдорожче – своє життя. І саме тому, Вільнянська міська рада виходить з ініціативою – встановити  на території м.Вільнянська пам’ятник  воїнам, загиблим в АТО, ООС. Тож, пропонуємо прийняти участь у обговоренні і запрошуємо мешканців надавати свої пропозиції щодо місця встановлення та проєкту пам’ятного знаку.

До речі, такі пам’ятні знаки вже встановлені в ряді міст України: в Києві, Одесі, Дніпрі, Кривому Розі, Краматорську тощо.

Шановні мешканці, свої пропозиції Ви зможете викласти на сторінках Фейсбуку, або надати, безпосередньо, до виконавчого комітету Вільнянської міської ради.

Пам’ятник у м. Кривий  РігПам’ятник  у Києві   Пам'ятник у  м. Дніпрі Памятник у КраматорськуПамятник в ОдесіФото без опису
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь