Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Недостовірну інформацію про Вільнянськ - уточнено

Дата: 14.02.2020 09:33
Кількість переглядів: 1230

Фото без описуНа сайті https://www.prostir.media/ 26 січня 2020 була надрукована стаття "Озвучені пропозиції змін до подальшого перспективного плану формування територій громад Запорізької області, але громади просять залишити їх в утворених кордонах", у якій була оприлюднена недостовірна інформація щодо Вільнянського району та міста Вільнянська.

Цитата: Вільнянський р-н: більш потужну Михайлівську ОТГ (6,9 тис.; 3,1) об’єднати з Петро-Михайлівською ОТГ (2,8 тис.; 3,8);  також Павлівську ОТГ (3,1) об’єднати з міською Вільнянською і Михайло-Лукашівською перспективною громадою у велику Павлівську громаду. (Інформацію уточнено*)

Також до Вільнянської міської ради надійшов лист від журналістки Іннеси Воронової з вибаченням:

Доброго дня, шановні вільнянці.

Після перемовин, нарешті вдалося взяти в ЗОДА офіційний коментар. На сайті опубліковано Уточнення з посиланням на попередній матеріал, в якому теж, в свою чергу, є посилання на Уточнення.

Наразі остаточних даних про формат району немає, бо консультації продовжуються, і яким буде кінцевий результат реформи ніхто ще остаточно не знає.

Тому у вівторок ми домовилися зустрітися с Зінаїдою Михайлівною Бойко, можливо буде ще один матеріал стосовно децентралізації.А мо й не один.

Ще раз висловлюю свої вибачення громаді Вільнянського району, який мені зовсім не байдужий. Це прикре непорозуміння. Але, є і гарна для всіх нас новина — людей дійсно хвилює це питання, бо публікація неочікувано викликала такий бурхливий резонанс. 

Тож, слідкуйте за нашими новинами й надалі.

Дякую за Ваше розуміння і реакцію.

https://www.prostir.media/news/992-konsultacii_z_ministerstvom_shodo_vnesennja_zmin_do_perspektivnogo_planu_formuvannja_spromozhnih_gromad_zaporizkoi_oblasti_prodovzhuyutsja_-_zoda_(utochnennja).html


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь