A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Привітання міського голови з Новим роком та Різдвом Христовим!

Дата: 30.12.2020 15:22
Кількість переглядів: 821

Фото без опису

Шановна   Вільнянська  громадо !

 

      Ось і підходить до завершення 2020 рік… Він був нелегким, але водночас насиченим яскравими подіями та щедрим на важливі досягнення. На порозі стоїть 2021 рік, сповнений надій, сподівань та нових перспектив.

       Дуже багато було зроблено за цей рік в місті. Незважаючи на труднощі, місто успішно долало проблеми, створювало комфортне середовище для кожного вільнянця, здобувало свої маленькі перемоги. Весь 2020-й  рік ми наполегливо працювали над нарощуванням показників соціально-економічного розвитку  Вільнянська. Найбільші досягнення – нові  тротуари, освітлені вулиці, оновлені мережі водопостачання та інші роботи по впорядкуванню  міста. Всі наші проєкти були  реалізовані завдяки  надходженням  до міського  бюджету  сплачених  податків   підприємствами,  приватними  підприємцями  та  мешканцями  міста.  Висловлюю  вдячність  за співпрацю, переконана, що завдяки нашій спільній відповідальності, життєвої позиції, щоденної кропіткої праці, практичному досвіду й надалі будемо успішно реалізовувати всі творчі плани й задуми задля розвитку нашої Громади.

    Від імені депутатського корпусу, виконавчого комітету Вільнянської   міської  ради  та   від  себе  особисто  вітаю  Вільнянців  з Новим роком та Різдвом Христовим!

    Цього року основний акцент робиться на святкування Нового року вдома. Я бажаю всім відзначити Новий Рік та  Різдво Христове в колі рідних та близьких, в піднесеному настрої, зі світлими помислами та гарними задумами.

      Нехай Новий 2021 рік стане для нас роком миру, процвітання і здійснення найзаповітніших мрій.  Хай осяйна Різдвяна Зоря Божою благодаттю об’єднає усіх нас і принесе у кожну родину здоров’я, щастя, радість і любов.

      Щасливого Нового року і веселих  Різдвяних свят!

   

                                                                                        З повагою,  Наталя Мусієнко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь