A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Відбулась шоста сесія восьмого скликання  Вільнянської міської ради

Дата: 25.02.2021 10:36
Кількість переглядів: 754

Фото без опису

    25 лютого відбулось пленарне засідання чергової 6-ї сесії Вільнянської міської ради восьмого скликання, на якій були присутні 24 депутати. Представники органів місцевої влади розглянули та затвердили 55 питань згідно з порядком денним. 
    Одним з важливих питань, якому приділили увагу депутати, було - стан законності, боротьби  із  злочинністю, охорони  громадського  порядку у  2020 році на  території  міста  Вільнянськ. Про що доповів т.в.о. начальника відділення  поліції №2 Запорізького районного управління  поліції ГУНП в Запорізькій області Андрій Шанін. Депутати підіймали питання щодо розмальовки балончиками стін будинків, підїздів; території обслуговування в денний та нічний час; збільшення кількості торгових точок з несанкціонованою торгівлею тютюновими та алькогольними виробами; тиша та порядок в приміщенні будинку № 18 по вулиці Зачиняєва; паркування автомобілей на "зеленій зоні" будинків 4-6 по вулиці Ціолковського.
    Андрій Сергійович зауважив, що встановлення 34 камер по місту завдяки депутатам минулого скликання значно полегшило роботу поліції й швидко допомагає встановити злочинців. "Але основною проблемою залишається штатність відділення, такі реалії сьогодення. На даний момент штатність 92 працівника, 23 штатні одиниці відсутні, в першу чергу це дільничні поліціанти" - доповів на сесії Андрій Шанін. Всі питання депутатів взяті під контроль начальника управління та будуть контролюватися особисто. Також депутатами восьмого скликання буде подано звернення до Головного управління Держпродспоживслужби в Запорізькій області щодо дотримання правил торгівлі павільйону по провулку Торговому, де здійснюється продаж пивних напоїв. 
    Депутати також розглянули виконання міських програм щодо забезпечення дошкільних навчальних закладів, захист ветеранів, щодо запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій на території міста, забезпечення цивільного захисту населення та інших.
    Відповідно до Регламенту роботи пленарного засідання голова Вільнянської міської ради Наталія Мусієнко поінформувала присутніх депутатів про своєчасне подання декларацій згідно зі статтею 45 "Подання декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування" Закону України "Про запобігання корупції".
    Засідання шостої сесії пройшло в діловому та конструктивному порядку, з рішеннями якої ви зможете ознайомитися на сайті.

Підготувала: Вікторія Верещага



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь