A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Прийом депутата Запорізької облради

Дата: 04.03.2021 17:35
Кількість переглядів: 802

     Фото без опису

 

         4 березня у приміщенні Вільнянської міської ради відбувся особистий прийом громадян  депутатом Запорізької обласної ради 8 скликання (виборчий округ № 7), членом постійної комісії з питань соціальної політики та праці Хімічевим Андрієм Вікторовичем.
       На прийом прийшли жителі міста Вільнянськ, звернення яких були щодо надання матеріальної допомоги (придбання ліків,  підтримка важкохворих дітей), а також з приводу вирішення юридичних питань. Переважну більшість людей сюди привели особисті проблеми, пов’язані з важким матеріальним становищем, низькими зарплатами, пенсіями, безробіттям і як результат, неможливість сплачувати рахунки за комунальні послуги, отримати кваліфіковану медичну допомогу, купувати ліки, юридичну допомогу.
    Андрій Вікторович допомогає усим громадянам, у силу своїх можливостей. Також вагомим фактором є спільна співпраця облдепутата з  представниками органів місцевого самоврядування: головою Вільнянської міської ради Наталією Мусієнко, з головою громадської організації «Вільнянська районна спілка воїнів АТО (ООС) Сергієм Сіненко та депутатом Вільнянської міської ради 8 скликання Олександром Морозовим. Прийом громадян пройшов продуктивно та без перешкод. Питання знаходяться на контролі у депутата та його помічника.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь