A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Засідання виконавчого комітету

Дата: 12.03.2021 08:44
Кількість переглядів: 571

Фото без опису

     11 березня відбулось засідання виконавчого комітету Вільнянської міської ради. Було розглянуто 29 проєктів рішень, які винесені на розгляд 7 чергової сесії Вільнянської міської ради. На порядку денному були такі важливі питання: про встановлення цін (тарифів) на ритуальні послуги, які надаються комунальним підприємством "Спеціалізована ритуальна служба Вільнянської міської ради"; про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 10.09.2020 №88 "Про встановлення тарифів на виробництво, транспортування, постачання теплової енергії, на послуги з централізованого опалення"; про надання дозволу на тимчасовий прокат дитячих електромобілів на площі «Фестивальній» у м.Вільнянську; про розгляд Програми будівництва спортивних майданчиків на території Вільнянської міської територіальної громади на 2021 рік; про затвердження акту приймання – передачі об’єктів права спільної власності територіальних громад сіл, селища, міста, засновником яких є Вільнянська районна рада до комунальної власності Вільнянської міської територіальної громади. 
      Згідно програми будівництва спортивних майданчиків на території Вільнянської міської ради планується будівництво 5 спортивних майданчиків на території Відльнянської територіальної громади: 3 - у м. Вільнянську, 1 - у с. Вільнянка, 1 - с. Новогупалівка. Фінансове забезпечення цієї програми - 220 тисяч ціна одного майданчика разом з проєктом. Фінансування здійснюватиметься за рахунок коштів співфінансування: з державного бюджету - 70%,  з обласного - 10% і 20% з місцевого бюджету.
      Також багато питань було щодо внесення змін до програм КНП «Вільнянської багатопрофільної лікарні» по збільшенню фінансування. На виконкомі розглянули питання про надання громадянам грошової одноразової матеріальної допомоги згідно програми «Про соціальну допомогу громадянам Вільнянської територіальної громади на 2021 рік». Всі проєкти рішень можна буде переглянути та ознайомитися з ними на сайті Вільнянської міської ради. Засідання сесії відбудеться 18 березня.


Підготувала: Вікторія Верещага


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь