A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

    Вільнянськ зустрічає Масляну

Дата: 13.03.2021 21:55
Кількість переглядів: 607

 Фото без опису  

ФОТО ЗІ СВЯТА

       
Неможливо уявити собі завершення зими без традиційного масляного тижня, за який кожен справжній українець встигає з’їсти таку кількість смачних млинців, що вистачить на весь рік. Масляна символізує прихід весни та пробудження природи. 

   Тож і у Вільнянську не обійшлося без зустрічі цього давнього свята. 13 березня на площі Фестивальній пройшло театралізоване дійство, присвячене Масляній. На головній сцені міста відбувся концерт колективів художньої самодіяльності  працівників комунальної установи «Вільнянський районний будинок культури та дозвілля» Вільнянської міської ради. 
   Вільнянці з радістю прийняли участь у іграх та конкурсах. Дітлахи підтанцьовували під веселі мелодії та зустрічали весну, проводжали зиму, водили хороводи, перетягували канат та підспівували колективам. Навіть погода боролася: то сніг з вітром, то сонечко пробивалося. Кожен бажаючий міг зробити фото на пам’ять біля фотозони «Масляна». 
  Жителей та гостей міста привітали міський голова Наталя Мусієнко та настоятель Свято-Володимирівського храму отець В’ячеслав, які побажали усіляких благ та скорішого приходу весни, яка несе з собою тепло, щастя, радість, оновлення та нові здобутки!
   За давньою традицією наприкінці свята Масляної спалили опудало зими та пригостили усіх присутніх смачними млинцями. Любімо Україну, вивчаймо нашу історію та культуру та святкуймо наші рідні тисячолітні свята!
 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Підготувала: Вікторія Верещага
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь