A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Фестиваль «Театральні пригоди»

Дата: 15.03.2021 16:02
Кількість переглядів: 630

Фото без опису

У грудні 2020 року відбувся фестиваль «Театральні пригоди», у якому  взяли участь 25 вихованців КЗ «Вільнянська дитяча художня школа» Вільнянської міської ради. У березні 2021 року прийшли заслужені нагороди, тому 12 дітей були відзначені дипломами Запорізького обласного методичного центру, які вручила міський голова Наталя Мусієнко. 13 дітей отримали грамоти Вільнянської художньої школи.

Оцінювання робіт проводилося в 4 номінаціях: живопис, графіка, декоративно-прикладне мистецтво, костюм. Перше почесне місце зайняла Дар’я Сорокіна зі своєю роботою «Бути чи не бути» у номінації «Живопис», у віковій категорії 14-16 років. Друге місце – Євгенія Бузова (графіка) та Дарина Зелінська (живопис), третє місце – Юлія Обухова (графіка), Діана Дашко (живопис), Кіра Зелік (живопис), Єлизавета Корніленкова (графіка), Емілія Чучко (живопис) та Софія Мельниченко (графіка). Всього у фестивалі прийняли участь 516 дітей з 30 шкіл та відділень області. Наші талановиті діти представили на фестивалі аж 38 робіт. Всі роботи на високому рівні відмітили за престижність та неординарність виконання.

Саме художники можуть, як ніхто інший, передати усю суть, характер та красу побаченого та втілити плоди фантазії у безмежному вирії власних думок. Лише їм під силу зобразити вічність.
А готує справжніх митців – Вільнянська дитяча художня школа, в якій сьогодні навчається 132 учні. Усі вони талановиті та оригінальні, адже є вихованцями досвідчених, творчих педагогів.  

З початку року вже планується відкриття вечірніх класів для дорослих. Тому можна вже звертатися для запису за телефоном 4-03-46. Керівник школи Станіслав Науменко, талановитий викладач та гарна людина.

Школа пишається своїми кращими учнями, які приймають активну участь у конкурсах, фестивалях,
олімпіадах та виставках і цим примножують здобутки та славу школі. Вітаємо переможців з відзнаками та бажаємо нових здобутків, творчого натхнення на художній ниві!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 

Підготувала: Вікторія Верещага


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь