A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Засідання постійних профільних комісій

Дата: 17.03.2021 10:38
Кількість переглядів: 635

       

      18 березня 2021 року о 10.00 відбудеться 7 (позачергова) сесія Вільнянської міської ради восьмого скликання. 16 березня пройшли засідання постійних профільних комісій Вільнянської міської ради, якими було розглянуто та попередньо включено до порядку денного 76 питань.  
       Депутати розглянули підготовлені до сесії документи, внесли свої пропозиції та зауваження до даних питань. З основних питань, що будуть розглянуті такі: про внесення змін та доповнень до рішення міської ради від 24.12.2020 №56 «Про бюджет Вільнянської міської територіальної громади на 2021 рік» (зі змінами); про  затвердження  Положення про відділ соціального захисту населення  виконавчого комітету Вільнянської міської ради; про закріплення депутатів Вільнянської    міської  ради восьмого скликання за територіями  в межах виборчих округів; про створення  відділу «Центр надання адміністративних послуг» виконавчого комітету Вільнянської міської ради. Стосовно останнього питання, ЦНАП розпочне свою роботу вже з 1 червня 2021 року.
          Відділ соціального захисту населення Вільнянської міської ради вже працює та приймає, опрацьовує та передає необхідні документи до відповідного органу соціального захисту населення, який здійснює обробку та нарахування усіх видів соціальних послуг та субсидій на житлово-комунальні послуги для призначення громадянам усіх видів соціальної допомоги. Тож, дана установа приймає усі документи щодо отримання державної допомоги, пільг та субсидій за адресою: м. Вільнянськ, вул. Бочарова, 12, каб. 3,7.
Питання «Про внесення змін та доповнень до рішення міської ради від 24.12.2020 №56 «Про бюджет Вільнянської міської територіальної громади на 2021 рік» (зі змінами)» було чітко вивчене та розглянуте. Депутати постійної комісії з питань планування, фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку, торгівлі  та підприємництва, де головою є Тетяна Дончик, винесли пропозицію – Вільнянській міській раді надати пояснювальну записку щодо обсягів та розподілу освітньої субвенції на 2021 рік, аналіз стану використання коштів міського бюджету на утримання закладів освіти та культури у 2021 році з метою прогнозування життєзабезпечення діяльності відповідних галузей. 
      Розглядалося питання щодо введення депутата Олександра Дона до складу постійної депутатської комісії, так як Ірина Коваленко обрана старостою Любимівської сільської ради та склала свої повноваження. 
         Комісії пройшли у діловому та конструктивному порядку, розглянуті питання винесені на розгляд сесії.
 
Підготувала: Вікторія Верещага

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь