A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Сьома позачергова сесія, питання та прийняті рішення

Дата: 19.03.2021 15:51
Кількість переглядів: 730

 

     18 березня відбулось пленарне засідання позачергової 7-ї сесії Вільнянської міської ради восьмого скликання. Представники органів місцевої влади розглянули та затвердили 76 питань згідно з порядком денним. 

   Важливі питання, яким депутати приділили увагу були: Про внесення змін та доповнень до рішення міської ради від 24.12.2020 «Про бюджет Вільнянської міської територіальної громади на 2021 рік» (зі змінами)»; «Про внесення змін до Програми соціально - економічного та культурного розвитку Вільнянської міської територіальної громади на 2021 рік, затвердженої рішенням міської ради від 24.12.2020 №29 "; «Про Програму будівництва спортивних майданчиків на території Вільнянської міської територіальної громади на 2021 рік»; «Про закріплення депутатів Вільнянської міської ради восьмого скликання за територіями в межах виборчих округів», «Про затвердження форми Положення про акти обстеження та інші документи, що складають депутати і уповноважені особи міської ради».

     Щодо програми будівництва спортивних майданчиків на території Вільнянської міської територіальної громади на 2021 рік, саме у місті Вільнянську, майданчики будуть встановлені за такими адресами, згідно яких були звернення громадян та міська рада їх розглянула та врахувала при винесенні проєкту рішення:  в житловому масиві поруч з будинком по вулиці Пушкіна, 4 а; в житловому масиві поруч з будинком по вулиці Горького, 11; в житловому масиві поруч з гімназією «Світоч».

   На сесії було прийняте рішення розподілу залишку коштів з «Освітньої субвенції  з державного бюджету місцевим бюджетам» в сумі 83 058 гривен. Напрямки розподілу вільного залишку серед наших шкіл такі: Вільнянська ЗОШ № 3 – облаштування відмостки на суму 49 350 грн.; Вільнянська ЗОШ № 1 – поточний ремонт котла на суму 10 000 грн; Новогупалівський НВК – поточний ремонт котла на суму 2 760 грн. 20948 грн. на придбання матеріалів для ремонтів приміщень розподілили між собою такі школи: Вільнянська ЗОШ № 2, гімназія «Світоч», Любимівський та Новогупалівський НВК.

     Не менш важливим питанням було утримання за кошти місцевого бюджету дітей сусідніх громад. Перебування дітей сусідніх громад у дошкільних закладах, школах та гуртках в основному сплачує на сьогоднішній день Вільнянська міська рада.

    Депутати також розглянули земельні питання та затвердили зміни до медичних програм. Засідання сьомої сесії пройшло в діловому та конструктивному порядку, з рішеннями якої ви зможете ознайомитися на сайті.

 

Підготувала: Вікторія Верещага

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь