A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Робоча зустріч на перспективу

Дата: 24.03.2021 13:25
Кількість переглядів: 585

Фото без опису

 

      У КУ «Територіальний центр соціального обслуговування» (надання соціальних послуг) відбулася зустріч, присвячена обговоренню створення масажного кабінету для дітей з інвалідністю на базі територіального центру, перспективи та переваги, вивченню законодавчої бази. На обговоренні питання були присутні: завідуюча амбулаторії загальної практики сімейної медицини № 3 Оксана Костенко, керівник проєкту «Про створення масажного кабінету» Ірина Шевцова, секретар Вільнянського міського голови Світлана Шраменко, начальник відділу будівництва, архітектури, інфраструктури та інвестицій Інна Дяченко та директор КУ «Територіальний центр соціального обслуговування» Вікторія Щедрова.  

     Оксана Костенко зауважила на законодавчих аспектах щодо створення масажного кабінету для дітей з інвалідністю (ст. 69 Закону України «Про охорону здоров’я”, Положення про медико-соціальну експертизу згідно Постанови КМУ № 83 та інших нормативно-правових документах) та медичних перевагах загального масажу для таких категорій дітей. ІПР (індивідуальна програма реабілітації) повинна враховувати умови для праці, температурний режим. Організація виконує обов’язково усі ІПР-заходи.

       Масаж є важливою складовою частиною оздоровчого процесу для хворих дітей. Однак більшість матерів через постійний догляд за дитиною, не мають можливості працювати та оплачувати масаж. Тому й була створена така ініціатива та проєкт.
       Оздоровлення особливих категорій населення та допомога сім’ям у вихованні дітей з обмеженими можливостями - це одна з пріоритетних напрямків діяльності Вільнянської міської ради.

Фото без опису

 

 

 

Підготувала: Вікторія Верещага


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь