A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Закрита  скринька для повідомлень про незаконний обіг  підакцизними товарами.

Дата: 24.03.2021 16:38
Кількість переглядів: 457

       

     За інформацією Головного управління ДПС  у Запорізькій області, в  2020 році 2885З суб’єктів господарювання Запорізької області  провадили діяльність з роздрібного продажу алкогольних напоїв та тютюнових виробів по 7974 ліцензіях.  Від зазначеної діяльності,  надійшло 33246,5 тис. грн. плати за ліцензії та 178 650,9 тис.грн. 5% акцизного податку з продажу підакцизних товарів.

        З метою упередження незаконного обігу алкогольних напоїв і тютюнових виробів на підпорядкованій території та забезпечення надходжень у повному обсязі, виконавчий комітет   Вільнянської   міської  ради нагадує про необхідність придбання ліцензій на  роздрібну  торгівлю алкогольними  напоями та тютюновими виробами.

     Водночас,  інформуємо про те, що  у приміщенні Вільнянської   міської  ради ( вул.Бочарова, 4, ІІ поверх)  встановлено закриту  скриньку для повідомлень про незаконний обіг  підакцизними товарами.

       Тож, якщо Вам  відомі  випадки  порушень правил роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами на території  Вільнянської міської територіальної громади, Ви можете залишити відповідне повідомлення  в закритій  скриньці.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь