Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Конкурс

Дата: 25.03.2021 16:50
Кількість переглядів: 379

   Фото без опису

      Вільнянська міська рада оголошує конкурс на заміщення вакантної посади директора Вільнянського міського центру соціальних служб Вільнянської міської ради. Вимоги до кандидатів на заміщення вакантної посади директора Вільнянського міського центру соціальних служб Вільнянської міської ради:

         Повинні знати: Конституцію України, Кодекс законів про працю України, Сімейний кодекс України, закони України, акти Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України, накази Міністерства соціальної політики України, акти інших центральних і місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування; Конвенцію про захист прав людини і основоположних свобод; Конвенцію про права осіб з інвалідністю; Конвенцію про права дитини; законодавство у сфері надання соціальних послуг, інші підзаконні нормативно-правові акти; інструкцію з діловодства у відповідному органі місцевого самоврядування; правила внутрішнього трудового розпорядку; правила ділового етикету; правила охорони праці та протипожежної безпеки; основні програми роботи на комп'ютері

Кваліфікаційні вимоги:

Громадянство України;

Вища освіта другого рівня за ступенем магістра та спеціаліста відповідної галузі знань

Стаж роботи на службі у відповідній сфері діяльності на керівних посадах нижчого рівня – не менше 5 років

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають: заяву про участь у конкурсі; дві фотокартки розміром 4х6см; копії документа, що засвідчує особу, документа про освіту, трудової книжки або інших документів, що засвідчують досвід роботи, автобіографію та/або резюме, біографічну довідку, мотиваційний лист, складений у довільній формі, довідку про відсутність судимості, перспективний план розвитку Вільнянського міського центру соціальних служб Вільнянської міської ради. Крім зазначених документів, претендент може додатково подавати документи стосовно досвіду роботи, професійної компетентності, репутації. Документи  надавати за адресою: 70002, м. Вільнянськ,  вул.  Бочарова, 4, каб.1.

Термін подання документів – 15 календарних днів з дня опублікування оголошення. Додаткову інформацію щодо основних функціональних обов’язків, розміру та умов оплати праці можна отримати за телефоном:  4-10-94.

 

Розпорядження Вільнянського міського голови про оголошення конкурсу на заміщення вакантної посади


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь