A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Благоустрій – в першу чергу!

Дата: 26.03.2021 16:16
Кількість переглядів: 572

     

            З приходом весни, територія міста повинна стати ще чистішою та красивішою. Тому кожен дбає про свої ділянки та прилеглі території.

        Відповідно до «Правил благоустрою території міста Вільнянську», затверджених  рішенням  Вільнянської  міської  ради від 26.05.2011р № 8, підприємствам, установам, закладам  різних  форм власності та приватним  підприємцям   необхідно  привести  до належного  санітарного  стану  зовнішній  вигляд фасадів будівель та  об’єктів торгівлі (помити, пофарбувати, замінити   пошкоджені елементи конструкції)  та навести порядок на власній і  прилеглій  території на відстані 15,0 метрів.

    Водночас   повідомляємо про те, що згідно ст.152 Кодексу України   Про адміністративні  правопорушення  «Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів - тягнуть за собою накладення штрафу на громадян від двадцяти до вісімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб, громадян - суб'єктів підприємницької діяльності - від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян»

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь