A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

Дата: 02.04.2021 09:14
Кількість переглядів: 786

   

     Згідно з розпорядженням Вільнянського міського голови від 31.03.2021 року № 92 “Про утворення місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Вільнянскої міської ради, затвердження Положення та її складу” 1 квітня відбулось засідання даної комісії.

        На засіданні були розглянуті 2 питання: про епідемічний стан на території Вільнянської міської територіальної громади та про вжиття заходів щодо запобігання поширенню гострої распіраторної хвороби COVID-19, в тому числі введення заборони на проведення масових (культурних, спортивних, соціальних, релігійних, рекламних та інших) заходів за участю більш як 20 осіб. Доповідали завідувачка поліклінічного відділення Комунального Некомерційного Підприємства” Вільнянська районна багатопрофільна лікарня” Вільнянської міської ради Ольга Хмара, директорка Вільнянської державної районної санітарно-епідеміологічної станції Наталія Сініцина та міський голова Наталя Мусієнко. 13 чоловік комісії заслухали доповідачів та одноголосно прийняли рішення.

    Ольга Володимирівна щодо епідемічного стану доповіла, що Запорізька область знаходиться в помаранчевій зоні, лікарня дотримується усіх вимог: масковий режим, вимірювання темпарутири, санітарно-гігієнічні вимоги щодо утримання хворих. Кисневою підтримкою забезпечено 70 ліжок. Проблеми із постачанням кисню відсутні. До лікарні на тижні надійдуть ще 12 кислородних балонів. Станом на ранок 1 квітня 2021 року у Вільнянській районнній багатопрофільній лікарні перебуває 65 хворих, кількість хворих збільшується,   відділення перепрофільоване для лікування пацієнтів з COVID-19  заповненне на 97%. Третя хвиля спалаху коронавірусу є найбільш агресивною та з більшими ускладненнями.

      Наталія Сініцина доповіла, що захворюванність у Вільнянському районі збільшилась в 2,6 рази (з 135,4 до 356,3). Запорізька область займає 5 місце за показниками. У березні 141 випадок у Вільнянській громаді, а за 3 місяці 2021 року - 250 випадків зареєстрованих хворих на COVID-19.

   Наталя Олександрівна зазначила про додержання карантинних  норм у дитячих дошкільних закладах, про двотижневі канікули у школах до 12 квітня, перебування вчителів дистанційно під час канікул і підготовка до занять. Зауважила, що потрібно направити листи усім закладам, де проводяться культурні, спортивні, соціальні, релігійні, рекламні та інші заходи про обмеження перебування у них до 20 чоловік та дотримання 1,5 метра дистанції.

    Вільнянською міською радою проводяться усі заходи щодо запобігання поширення коронавірусу.

Підготувала:Вікторія Верещага

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь