A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Засідання виконавчого комітету

Дата: 09.04.2021 14:52
Кількість переглядів: 761

          8 квітня відбулось засідання виконавчого комітету Вільнянської міської ради. Було розглянуто 24 питання. На порядку денному були такі важливі питання: про виконання бюджету Вільнянської міської територіальної громади за I квартал 2021 року, про створення комісії з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті Вільнянської міської ради, про створення мобільної бригади соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства у Вільнянській міській раді, про взяття на соціальний квартирний облік у виконавчому комітеті Вільнянської міської ради, про затвердження актів приймання майна  та комунальної власності Вільнянської міської територіальної громади, про надання грошової допомоги та інші не менш важливі питання.

      Щодо питання створення комісії з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті Вільнянської міської ради, то її основним завданням є сприяння забезпеченню реалізації прав дитини на життя, охорону здоров’я, освіту, соціальний захист, сімейне виховання та всебічний розвиток. Комісію очолює Вільнянський міський голова, а організація діяльності комісії забезпечується  службою у справах дітей.

       Розглядалося питання про заборону руху автотранспортних засобів по вулиці Проектній у м. Вільнянську з метою недопущення утворення несанкціонованих звалищ та утримання в належному санітарному стані зеленої зони.

          З проєктами рішень можна буде ознайомитися на сайті Вільнянської міської ради.


Підготувала: Вікторія Верещага

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь