A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Реєстрація колективного договору

Дата: 15.04.2021 15:08
Кількість переглядів: 444

Фото без опису

        Відповідно до статті 9 Закону України «Про колективні договори і угоди», колективні договори підлягають повідомній реєстрації в установленому порядку місцевими органами виконавчої влади або органами місцевого самоврядування. Проведення повідомної реєстрації договорів регулює Порядок повідомної галузевих (міжгалузевих) і територіальних угод, колективних договорів, затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 13.02.2013 №115 (зі змінами).

   У зв’язку з проведенням реформи децентралізації, реорганізацією райдержадміністрацій і відповідних органів праці та соціального захисту населення в районах області, проведення повідомної реєстрації колективних договорів на території Вільнянської міської територіальної громади здійснює відділ соціального захисту населення виконавчого комітету Вільнянської міської ради.

         Сторони договору (угоди) подають на повідомну реєстрацію примірник договору (угоди) разом із додатками та супровідним листом (рекомендований зразок додається) у вигляді оригіналу паперового документа з прошитими і пронумерованими сторінками або у вигляді оригіналу електронного документа з пов’язаними з ним кваліфікованими електронними підписами, або у вигляді електронної копії оригіналу паперового документа (фотокопії), засвідченої кваліфікованою електронною печаткою.

Сторони договору (угоди) подають також копії свідоцтв про підтвердження репрезентативності суб’єктів профспілкової сторони та сторони роботодавців, які брали участь у колективних переговорах з питань укладення цього договору (угоди).

 

http://kr-rada.gov.ua/site/uploads/files/grafik.png

Прийом колективних договорів на реєстрацію проводиться за адресою м. Вільнянськ, вул. Бочарова, 12 каб. № 3, 7:

Понеділок-четвер:

з 08:00 – 12:00 та з 12:45 – 17:00

П‘ятниця:

з 08:00 – 12:00 та з 12:45 -15.45

 

      ЗРАЗОК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь