A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

ОЛЕКСАНДР СТАРУХ: КАРАНТИН НЕ ОЗНАЧАЄ, ЩО СКАСОВУЄТЬСЯ ПРОВЕДЕННЯ СЕСІЙ, КОЛЕГІЙ ЧИ НАРАД

Дата: 16.04.2021 11:45
Кількість переглядів: 603

Під час позачергового засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій голова Запорізької обласної державної адміністрації Олександр Старух закликав представників органів місцевого самоврядування в повному обсязі забезпечувати виконання владних повноважень з дотриманням протиепідемічних заходів. 

Очільник області повідомив, що на сьогоднішній день не всі території забезпечили введення у повному обсязі додаткових обмежувальних протиепідемічних заходів, що відповідають “червоному” рівню епідемічної небезпеки. Так, в окремих громадах проігноровано виконання доручень та не обмежено навчання учнів 1-4 класів, не припинено діяльність об’єктів в парках і літніх кафе, не прийняті ефективні рішення по обмеженню транспорту. 

• Просто так ми епідемію не зупинимо. Для її подолання влада має працювати з подвійною силою. Карантин не означає, що скасовується проведення сесій, колегій чи нарад. Сьогодні є достатньо форм і технічних можливостей для проведення цих заходів як у дистанційному, так і в очному режимі. Жодне з управлінських рішень не має відкладатися на завтра, бо від швидкості його прийняття залежать життя людей, – зазначив Олександр Старух.

Голова Запорізької обласної державної адміністрації підкреслив, що в умовах пандемії громадяни чекають від місцевої влади ефективних і швидких рішень.

• Шановні керівники територій, не чекайте, поки лихо прийде на поріг – вживайте заходів заздалегідь. Наша область знаходиться на піку захворюваності. В цих умовах пріоритетом мають бути життя і здоров’я людей, а не політичні рейтинги, – наголосив Олександр Старух.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь