Вільнянська міська територіальна громада
Запорізька область

Привітання міського голови з травневими святами!

Дата: 30.04.2021 10:30
Кількість переглядів: 682

Фото без опису

 

Шановна громадо!

 

    У житті кожного християнина Великдень - свято особливо шановане та величне. Й не тільки тому, що приходить воно з настанням справжньої, квітучої та теплої весни, але й тому, що є символом перемоги життя над смертю, добра над злом, світла над пітьмою, віри над безнадією.

   Великодні дні зазвичай спонукають усіх по новому побачити й відчути себе в світі, оцінити чистоту своїх помислів, бажань та вчинків, а ще - бути добрішими, милосерднішими, терплячішими, благороднішими один до одного. Пам’ятаймо про це повсякчас і повсюди!

    Пасхальні дні - це й час віддати шану всім тим, кого немає серед живих, хто, залишивши нам свою любов і життєвий досвід, поринув у вічність. Згадаймо їх молитвою та добрим словом.

    Цього року Великдень співпадає з святкуванням Першотравня – свята миру та вільної праці. Це день трудівника, день солідарності та взаємної підтримки трудящих усього світу у прагненні жити в мирному суспільстві, тож від усього серця бажаю вам благодаті, добробуту, миру, злагоди та душевної величі. Нехай цей Великий День дарує всім нам щастя, здоров’я, любов та непохитну віру в кращий завтрашній день! Я хочу, щоб переможний дух надії, радості, всепрощення і надалі супроводжував Вас і Вашу родину, давав сили, енергію, наснагу для добрих і корисних справ на добробут і процвітання нашої громади!

      Хай світло Воскресіння Христового принесе мир та злагоду у кожну родину! З почуттям глибокої вдячності і шани зичу всім міцного здоров’я, достатку та благополуччя! Зичу Вам у ці Пасхальні дні відчути повноту життя, щедроти української землі та родинне тепло, душевну чистоту і гармонію.

 

Христос Воскрес!

Воістину Воскрес!

 

З найкращими побажаннями,

міський голова Наталя Мусієнко

       


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора