A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

День музеїв. Як відзначили свято

Дата: 18.05.2021 15:42
Кількість переглядів: 624

 

           18 травня з нагоди Міжнародного дня музеїв, Вільнянський краєзнавчий музей  провів свято. Міський голова Наталя Мусієнко відзначила подяками усіх керівників музеїв на громадських засадах у районі.

        Тетяна Гриценко, директор Вільнянського краєзнавчого музею, організувала свято зі спогадами про історію створення музею, її керівників, провела екскурсію виставковими залами та привітала з Міжнародним днем музеїв своїх колег та спіробітників. Тетяна Рубенівна вручила грамоти ветеранській організації, організації воїнів АТО за плідну співпрацю з музеєм. Директор музею наголосила на важливій ролі музейної справи у житті суспільства, яка є скарбницею історичної цінності, осередком науково-просвітницької та патріотично-виховної діяльності. Міський голова зазначила, що музейні дослідження - це кропітка робота, яка ведеться щодня, в кожному фотознімку, в експонаті вбачається велика історія нашого українського народу. Подякувала за серйозну і відповідальну роботу, привітала з 50-річчям створення нашого музею та з професійним святом - Міжнародним днем музеїв.

          Наталья Нестеренко, керівник Новогупалівського музею, прочитала напам’ять вірш про рідний край, написаний нею. У 2020 році її відзначено за дослідження рідного краю та присуджено премію ім. Я.П. Новицького за досягнення у краєзнавчій роботі. Пані Наталья планує видати книжку “Новицький і Новогупалівка”. Побажала колегам плідної та творчої наснаги на теренах музейної справи.

          У 2020 році за підтримки Вільнянської міської ради було видано 2 брошюри: Вільнянський краєзнавчий музей (путівник по музею) та Вільнянський район (іторична довідка). Усім присутнім були роздані книжечки для вивчення та викладання у школах історичних пам’яток Вільнянщини.

          Ось так святково, значимо та з щирими побажаннями Вільнянський краєзнавчий музей відзначив своє професійне свято.

 

 

Підготувала Вікторія Верещага



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь