A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Навчання в освітніх закладах громади

Дата: 21.05.2021 15:45
Кількість переглядів: 682

Фото без опису            

           Всі школи через послаблення карантину відновили очне навчання у класах та вже почали планувати свято останнього дзвоника.

       Навчальний рік у Вільнянських загальноосвітніх школах І-ІІІ ступенів №1, 2, 3, Новогупалівському  та Любимівському навчально-виховних комплексах Вільнянської міської ради завершиться 11 червня та відбудуться святкові останні дзвоники, а у Вільнянській гімназії «Світоч» Вільнянської міської ради навчальний рік завершиться 4 червня.

                Для учнів початкових класів з 31 травня можна організувати навчальний процес за допомогою екскурсій чи інших форм роботи. Для учнів 5−10 класів буде час для того, щоб провести корекцію знань, які отримали під час дистанційного навчання.

         Вже 11 червня випускники 9 класів отримають свідоцтва про здобуття базової середньої освіти, випускники 11 класів – 30 червня. 

             Міністерство освіти і науки України рекомендує проводити  шкільні свята лише з дотриманням вимог безпеки. Так, останній дзвоник рекомендується проводити на свіжому повітрі, а у випадку несприятливих погодних умов – в актовому залі за умови заповнення 50% місць.

         Додамо, що всі випускники цього навчального року звільняються від державної підсумкової атестації. У відповідній графі в документах про освіту буде написано «звільнена(ий)».

 

 

КУ "Центр з обслуговування, координації діяльності та

розвитку освітніх закладів" Вільнянської міської ради

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь