Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

З ДНЕМ ФІЛОЛОГА!

Дата: 25.05.2021 09:30
Кількість переглядів: 600

Фото без опису

        25 травня знавці мови у багатьох країнах світу відзначають своє професійне свято – День філолога. Святкування традиційно припадає на 25 травня – наступний день після Дня слов'янської писемності та культури, коли вшановують укладачів слов'янської абетки Кирила і Мефодія.

            День філолога – свято не лише тих, для кого ця наука є покликанням, професією чи діяльністю, але й усіх, хто любить Слово та розуміє його важливість; усіх, хто вивчає мову і навчає мови інших.

           Мистецтво володіння словом завжди  було виразною ознакою розуму та освіченості. Історія та культура кожної нації, родини, людини зберігається у слові, передається і твориться в ньому. Слово є надзвичайно сильною  зброєю і водночас найбільшою надією, порятунком і розрадою. Тому той, хто опанував мистецтвом слова, зробив його своїм професійним інструментом – отримав більше, ніж фах. Таких людей ми називаємо філологами.

            Шановні філологи,  щиро вітаю вас з професійним святом!  Бажаю творчого натхнення й Божого благословення у вашій нелегкій і високій справі. Зичу  здоров’я, радості, щастя та  реалізації всього задуманого! Успіхів та нових звершень!

 

З повагою, міський голова

Наталя Мусієнко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь