A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Все минає, а музика — вічна

Дата: 28.05.2021 06:54
Кількість переглядів: 864

         

           26 травня 2021 року відбувся 55-й ювілейний звітний концерт Вільнянської дитячої музичної школи. Від дня заснування і дотепер вона є осередком мистецької освіти громади. Заснована музична школа була у 1966 році. Директором її є Ольга Хісамієва. Зараз музична школа займає частину двоповерхової будівлі, тут відкриті класи: фортепіано, гітари, скрипки, баяну, акордеону, сольного співу, естрадного співу.

         Привітати з ювілеєм музичну школу завітали керівники інших освітніх закладів міста та району, представники Вільнянської міської територіальної громади. Міський голова Наталя Мусієнко поздоровила всіх з такою важливою датою в житті школи та вручила грамоти викладачам за особистий внесок у розвиток естетичного виховання підростаючого покоління та з нагоди 55 – річчя заснування Вільнянської дитячої музичної школи. Побажала, щоб педагогічний колектив школи ще багато років з любов’ю навчав прекрасному і світлому мистецтву музики нові й нові покоління учнів.  

         Результатом 55-річної кропіткої праці є значні творчі здобутки вихованців школи та педагогічного колективу, яскраві перемоги у численних конкурсах та фестивалях. Не можливо не згадати талановитого Юрія Суржика - викладача з фаху гітари,за плечима якого більше 40 років викладацької діяльності,13 років з яких на посаді директора Вільнянської музичної школи. Його учні приймають участь і займають призові місця на міжнародних та всеукраїнських конкурсах.

          Урочисті заходи з нагоди ювілею продовжились вітаннями запрошених гостей та святковим концертом за участі вихованців та викладачів закладу. Свято ювілею принесло неабияке задоволення всім присутнім! Позаду 55 років творчості… Але час не стоїть на місці. Тож побажаємо Вільнянській ДМШ і надалі процвітати в музичному та художньому мистецтвах! Викладачам – натхнення та творчої наснаги, а учням – підкорення нових музичних олімпів!

Підготувала Вікторія Верещага


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь