A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Перевірка систем оповіщення!

Дата: 28.05.2021 14:45
Кількість переглядів: 443

 

 

Відповідно до Плану проведення технічної перевірки територіальної автоматизованої системи централізованого оповіщення про загрозу виникнення або виникнення надзвичайних ситуацій  Запорізької області обласною державною адміністрацією 02 червня 2021 року з 13 год. 50 хв. до 14 год. буде проведена технічна перевірка системи оповіщення з практичним включенням електричних сирен.

Основна мета проведення перевірки – перевірити готовність територіальної автоматизованої системи централізованого оповіщення про загрозу виникнення або виникнення надзвичайних ситуацій Запорізької області до функціонування.

Нагадуємо, що при включенні сирен та передачі мовної інформації по електронних засобах масової інформації і вуличних гучномовцях, інформація може мати зміст про загрозу або виникнення різного виду надзвичайних ситуацій.

Почувши довгий уривчастий сигнал сирен, мешканцям громади необхідно включити радіоприймачі на  Перший канал Українського радіо (FM-103,7 МГц), телевізори на обласне ефірне телебачення, прослухати інформацію та розглянути текстове звернення.

Інформацію буде  надавати Департамент з питань цивільного захисту населення Запорізької обласної державної адміністрації зі змістом щодо проведення технічної перевірки системи оповіщення про загрозу або виникнення надзвичайних ситуацій та можливий порядок дій населення у цих умовах.

Громадяни! Будьте уважні до повідомлень і сигналів Департаменту з питань цивільного захисту населення. Це в подальшому врятує Вам, рідним та близьким життя, збереже здоров’я та домівки.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь