A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

З Днем прикордонника!

Дата: 28.05.2021 15:47
Кількість переглядів: 908

Фото без опису

       В Україні День прикордонника закріплений Указом Президента нашої незалежної України № 308, датованим 25-м травня 1992-го року, а пізніше Указом Президента України № 431/2003 від 21-го травня 2003 го року. З 2018 року, згідно з Указом Президента України №111/2018 від 27 квітня 2018 року "Про День прикордонника України", з метою вшанування мужності та героїзму захисників державного кордону України, враховуючи внесок прикордонників у боротьбу за незалежність України, професійне свято - День прикордонника України тепер відзначають щороку 30 квітня.

       28 травня у Вільнянську відзначили День прикордонника, який влаштувала Районна організація ветеранів прикордонних військ на чолі з Григорієм Ігнатьєвим. В рамках заходу міський голова  Наталя Мусієнко разом з ветеранами прикордонних військ поклали квіти до пам’ятника захисникам усіх часів.

У цей День ми приєднуємося до всіх привітань на адресу ветеранів і службовців прикордонних служб! Бажаємо їм завжди мати високий бойовий дух, міцне здоров’я і надійне домашне вогнище! Зі святом      Вас, дорогі прикордонники! Успіхів і миру Вам і Вашим родинам!

 

Міський голова

Наталя Мусієнко

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь