A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

10 років творчості на радість глядачам!

Дата: 07.06.2021 08:32
Кількість переглядів: 689

Фото без опису

         4 червня відбувся концерт театру мініатюр “Браво” з нагоди 10-річчя колективу. Він був створений 23 березня 2011 року й кожного року радує нас своїми звітними концертами та виставами.  “Браво” підготував  програму, до якої увійшли нові сценки та мініатюри, пісні і  танцювальні номери.

            З нагоди цього свята в концерті брали участь навіть ті учасники, що з якихось причин пішли з колективу. В залі був аншлаг. Глядачі всіх вікових категорій підспівували солістам колективу, плакали разом з жіночою половиною «Браво», їх доньками та матусями, сміялись над комічними та сатиричними образами. Театр мініатюр “Браво” отримав солодкий подарунок від Вільнянської міської ради на честь ювілею.

         Подякою вдячних глядачів за гарний настрій, позитивні емоції та працю кожного учасника колективу були гучні аплодисменти та вигуки “браво”.  Всю програму фестивалю підготували учасники театру мініатюр «Браво», де є керівником Тетяна Островська. За всю історію існування було 22 учасника. Неодноразово колектив “Браво” отримував грамоти від адміністрації та ради за вагомий вклад у розвиток культури. Тому ще раз вітаємо керівника та театр мініатюр “Браво” з 10 річницею існування,  успіхів та наснаги на творчій ниві! Ви неперевершені!

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

Підготувала Вікторія Верещага


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь