A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

"Ура! Канікули!"

Дата: 11.06.2021 08:42
Кількість переглядів: 667

Фото без опису

       На площі біля Центру дитячо-юнацького розвитку та дозвілля зранку було весело і гамірно. Початок літніх канікул святкували сьогодні учні 3-4 класів Вільнянської ЗОШ №3.

       Свято для дітвори розпочалося приємними сюрпризами від дорослих: депутат міської ради Тетяна Дончик та представник міської ради Юлія Остроух  привітали школярів та вручили подарунки і солодощі.

     Швидко минув час за веселощами, розвагами та іграми на різноманітних локаціях. Кожному знайшлося заняття до смаку: хтось випробував себе на туристичні переправі, хтось перевірив свою влучність, багатьох зацікавили майстерки з декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва, кінцевою метою яких було створення колективного панно "Бузковий настрій". Всі хто хотів, отримали мітку ід Леді Тату та побажання від Пані Фарби. А всі, хто піднімав настрій Крошу і Смайлу, танцюючи та граючи разом з ними, отримували цукерочки. Також знайшлися охочі випробувати "Браму бажань", відпочити біля копиці сіна на лавах під українською хатою чи скористатися іншими інсталяціями фотозони. Дуже не хотілося прощатися. Домовилися зустрітися знову! Веселих канікул!!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь