A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Засідання виконавчого комітету Вільнянської міської ради

Дата: 11.06.2021 15:47
Кількість переглядів: 723

Фото без опису

           10 червня відбулось засідання виконавчого комітету Вільнянської міської ради.  На порядку денному були такі важливі питання: про організоване закінчення 2020/2021 навчального року та проведення державної підсумкової атестації; про підготовку та проведення літньої оздоровчої кампанії 2021 року у комунальних дошкільних навчальних закладах Вільнянської міської ради;  про санітарний стан та благоустрій території Вільнянської міської територіальної громади; про створення постійно діючої комісії з питань бджільництва, попередження та встановлення факту отруєння бджіл на території Вільнянської територіальної громади; про обмеження руху великогабаритного автотранспорту по вул. Сонячній та вул. Каштановій у м. Вільнянську;   про внесення змін до деяких програм, затверджених рішенням міської ради та інші.

          На засіданні виконавчого комітету Вільнянської міської ради було заслухано інформацію щодо закінчення навчального року та проведення ДПА директорки КУ “Центр з обслуговування, координації діяльності та розвитку освітніх закладів" Вільнянської міської ради Лариси Ганової. Щодо організованого закінчення навчального року, то маємо 224 свідоцтва (9 класу) та 114 свідоцтв (11 клас) про базову середню освіту. Учні нашої громади, які закінчили 11 класів мають 8 золотих медалей та 2 срібні.

            Вільнянською міською радою забезпечено підвезення учасників ЗНО до пунктів тестування м. Запоріжжя.

           Щодо підготовки та проведення літньої оздоровчої кампанії 2021 року в комунальних дошкільних навчальних закладах Вільнянської міської ради було розглянуто інформації завідувачів дитячих закладів. Усі заяви батьків щодо перебування дітей у дитсадках розглянуті та задоволені, організоване повноцінне здорове харчування, предметно-ігрове розвивальне середовище, підготовлений план ремонтів у дитсадках  до осінньо-зимового сезону; створені умови для ефективного оздоровлення дітей влітку шляхом впровадження здоровязбережувальних та здоровформувальних освітніх технологій.

          Щодо обмеження руху великогабаритного автотранспорту по вул. Сонячній та вул. Каштановій у м. Вільнянську на засіданні виконавчого комітету було вирішено обмежити рух великогабаритного транспорту загальною вагою понад 7 т по вулиці Каштановій у м. Вільнянську та встановити дорожні знаки 3.15 “Рух транспортних засобів, маса яких перевищує 7 т заборонено” та обмежити рух автомобільного транспорту по вул. Сонячній у м. Вільнянську та встановити дорожній знак 3.21 “Вїзд заборонено”.

           З рішеннями виконкому можна буде ознайомитися на сайті Вільнянської міської ради.

 

Підготувала Вікторія Верещага


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь