A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Проєкти рішень десятої сесії Вільнянської міської ради

Дата: 14.06.2021 13:21
Кількість переглядів: 682

Про внесення змін до рішення міської ради від 08.10.2020 №12 «Про затвердження Плану діяльності Вільнянської міської ради з підготовки регуляторних актів на 2021 рік»

Про встановлення єдиного податку на території Вільнянської міської територіальної громади на 2022 рік

Про встановлення податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на території Вільнянської міської територіальної громади на 2022 рік

Про встановлення транспортного податку на території Вільнянської міської територіальної громади на 2022 рік

Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку на території Вільнянської міської територіальної громади ради на 2022 рік

Про внесення змін до Програми розвитку галузі "Охорона здоров’я" на 2021 рік, затвердженої рішенням Вільнянської міської ради від 24.12.2020 № 33

Про затвердження Порядку відрахувань та встановлення розміру частини чистого прибутку (доходу) для підприємств, що належать до комунальної власності Вільнянської міської територіальної громади

Про внесення змін до Програми організації суспільно корисних робіт для правопорушників, на яких судом накладено адміністративне стягнення у вигляді виконання суспільно корисних робіт, на території Вільнянської територіальної громади на 2021 рік, затвердженої рішенням міської ради від 24.12.2020 №50

Про безоплатну передачу до комунальної власності Вільнянської міської територіальної громади мережі водопостачання по вул. Пушкіна від буд. №16 до пров. Матросова у м. Вільнянську

Про внесення змін до Програми соціально – економічного та культурного розвитку Вільнянської міської територіальної громади на 2021 рік ( зі змінами), затвердженої  рішенням міської ради від 24.12.2020 №29

Про Цільову програму розвитку фізичної культури і спорту у Вільнянській міській територіальній громаді на 2021 рік

Про внесення змін та доповнень до рішення міської ради від 24.12.2020 №56 «Про бюджет Вільнянської міської територіальної громади на 2021 рік» (зі змінами та доповненнями)

Про затвердження розпоряджень Вільнянського міського голови

Про вилучення земельної ділянки у гр. Гордієнка В.А.

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Трубі О.С.

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Худі І.В.

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Шаповал С.І.

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Домбровському О.В.

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Косинському В.О.

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Машталяр С.М.

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Обелець Є.М.

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Попову А.В.

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Руденку А.Я.

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Сеніву Ю.В.

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Щегловій Л.І.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Гирі В.М.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Горбуновій Л.Ф.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Кузякіну А.Г.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Маніло Є.О.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Нікітенку О.І.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Обелець О.Ю.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Янченко Н.В.

Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва індивідуального гаражу гр. Верховецькій Т.Є.

Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва індивідуального гаражу гр. Кравець Г.П.

Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва індивідуального гаражу гр. Павлову В.В.

Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва індивідуального гаражу гр. Петрик Т.І.

Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Воробйову М.Я.

Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Домбровській С.О.

Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Лисенку Г.М.

Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Нєдєлько Ю.Ю.

Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Семенюті В.В.

Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для індивідуального дачного будівництва гр. Сапунцову А.В.

Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення фермерського господарства із земель С(Ф)Г «ЛАН»

Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Здоровець Т.М.

Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Луцькому С.Ф.

Про розгляд заяви гр. Євтушенка Ю.Г. щодо надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства

Про розгляд заяви гр. Зінченка Б.К. щодо надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства

Про розгляд заяви гр. Зінченка К.М. щодо надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства

Про розгляд заяви гр. Нечет Х.Р. щодо надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства

Про розгляд заяви гр. Павлів С.С. щодо надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства

Про розгляд заяви гр. Пономаренка В.М. щодо надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства

Про внесення змін до рішення шостої сесії Вільнянської міської ради восьмого скликання від 25.02.2021 р. № 38 «Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для виробничої діяльності ПП «Факел-Вільнянськ»

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури

Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення фермерського господарства із земель С(Ф)Г «ВОЛОДИМИР»

Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва ФГ «Кривохатько В.В.»

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Вільнянському районному спортивно-технічному клубу товариства сприяння обороні України

Про поновлення договору оренди земельної ділянки від 05.07.2001 року, укладеного з ФОП Сичовою-Мрочко О.О.

Про поновлення договору оренди земельної ділянки від 13.05.2001 року, укладеного з С(Ф)Г «Монастирський О.І.»

Про приведення у відповідність до чинного законодавства цільового призначення земельної ділянки по вулиці Дачній, 28 в селі Аграфенівка

Про приведення у відповідність до чинного законодавства цільового призначення земельної ділянки по вулиці Миру, 61 в селі Петрівське

Про приведення у відповідність до чинного законодавства цільового призначення земельної ділянки по вулиці Молодіжній, 48 в селі Новогупалівка

Про приведення у відповідність до чинного законодавства цільового призначення земельної ділянки по вулиці Садовій,16 в селі Гарасівка

Про приведення у відповідність до чинного законодавства цільового призначення земельної ділянки по вулиці Центральній, 91 в селі Любимівка

Про приведення у відповідність до чинного законодавства цільового призначення земельної ділянки по вулиці Шевченка, 83 в селі Новогупалівка

Про приведення у відповідність до чинного законодавства цільового призначення земельної ділянки по вулиці Шевченко, 126 в селі Новогупалівка

Про надання дозволу КНП «Вільнянська багатопрофільна лікарня» Вільнянської міської ради на списання основних засобів

Про затвердження Положення про порядок проведення конкурсу на заміщення посад керівників комунальних закладів культури Вільнянської міської ради

Різне

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь