A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Документальне підтвердження рівня освіченості

Дата: 15.06.2021 14:46
Кількість переглядів: 662

Фото без опису

        Завершилися навчальні заняття і настала найвідповідальніша пора - випуск учнів із закладу освіти з видачею документів про освіту. 

      Учні дев'ятих класів, які завершили здобуття базової середньої освіти та переводяться на наступний рік навчання чи випускаються із закладу загальної середньої освіти, отримують свідоцтво про базову середню освіту, а учні, які за результатами річного оцінювання з усіх предметів, що вони вивчали у дев'ятому класі, мають результати навчання високого (10, 11, 12 балів) рівня, - свідоцтво про базову середню освіту з відзнакою.

         Принагідно нагадуємо, що відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 03 березня 2021 року № 273 «Про звільнення від проходження державної підсумкової атестації учнів, які завершують здобуття початкової та базової загальної середньої освіти, у 2020/2021 навчальному році»,  у 2020/2021 навчальному році учнів четвертих та дев'ятих класів звільнено від проходження державної підсумкової атестації. Згідно з пунктом 9 розділу ІV Порядку проведення ДПА здобувачам освіти, звільненим від атестації, у відповідній графі документа про освіту робиться запис «звільнений(а)».

       Із 224 учнів дев'ятих класів закладів освіти Вільнянської міської ради - 14 отримають свідоцтво про базову середню освіту з відзнакою. По два учня  із Вільнянських загальноосвітніх шкіл І-ІІІ ступенів № 1,2,3 Вільнянської міської ради та вісім із Вільнянської гімназії «Світоч» Вільнянської міської ради.

         114 учнів одинадцятих класів закладів освіти Вільнянської міської ради отримають свідоцтво про здобуття повної загальної середньої освіти – документ про освіту державного зразка, який підтверджує отримання повної загальної освіти.

       Три випускника Вільнянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 2 Вільнянської міської ради  та п’ять випускників Вільнянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 3 Вільнянської міської ради, які досягли високих успіхів за період навчання у старшій школі, будуть нагороджені золотою медаллю «За високі досягнення у навчанні»

           По одному випускнику із Вільнянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 1 Вільнянської міської ради та  Вільнянської гімназії «Світоч» Вільнянської міської ради, які досягли високих успіхів за період навчання у старшій школібудуть нагороджені срібною медаллю «За досягнення у навчанні».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь