A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

З Днем медичного працівника!

Дата: 18.06.2021 14:26
Кількість переглядів: 788

Фото без опису

          Щороку на адресу медичних працівників з нагоди їхнього професійного свята лунають найщиріші побажання. День медичного працівника – професійне свято працівників галузі охорони здоров’я, яке у 2021 році  припадає на 20 червня. Медичні працівники відзначили своє свято нагородами та привітаннями у стінах рідної лікарні.

              На свято завітала голова Вільнянської міської ради Наталя Мусієнко, привітала увесь дружній колектив КНП  "ВІЛЬНЯНСЬКА БАГАТОПРОФІЛЬНА ЛІКАРНЯ" ВІЛЬНЯНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ з наступаючим святом - Днем медичного працівника подякувала за відмінну роботу “у невидимій війні з ковідом” та побажала “знайти вакцину для підняття гарного настрою”. Наталя Олександрівна відзначила  нагородою-Медаллю “За самовіддану працю в боротьбі з пандемією”: Людмилу Мезенцеву, Ірину Грубу, Маріану Єгорову, Наталію Салдецьку, Лілію Курносенко.

         Грамотою Вільнянської міської ради за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, відданість справі, активну громадську позицію, участь у ліквідації наслідків надзвичайної ситуації у зв’язку з епідеміологічною ситуацією на території Вільнянської громади, спричиненої коронавірусом 8АЯ8-СоУ-2 та з нагоди Дня медичного працівника був нагороджений колектив комунального некомерційного підприємства «Вільнянська багатопрофільна лікарня» Вільнянської міської ради (головний лікар - Олег Іващенко ), колектив комунального некомерційного підприємства «Вільнянський центр первинної медико-санітарної допомоги» Вільнянської міської ради (головний лікар - Олена Демченко), колектив відокремленого підрозділу «Вільнянський міжрайонний відділ ДУ «Запорізький ОЛЦ МОЗ України» (завідувач Наталія Сініцина ).

              Також колектив “Вільнянської багатопрофільної лікарні” був відзначений грамотою голови Запорізької обласної державної адміністрації Олександром Старухом та винесена подяка за лікування хворих у ковідному відділенні. А лікар-невропатолог Олексій Колєсов був нагороджений відзнакою РНБО України за вагомий внесок у справу гарантування національної безпеки і оборони України, високий професіоналізм, самовіддану працю, вірність благородному покликанню і обов’язку та з нагоди Дня медичного працівника.

               Головний лікар Олег Петрович щиро та від душі привітав колег зі святом, відзначив найкращих лікарів, медсестер, санітарів, водіїв грамотами КНП "ВІЛЬНЯНСЬКА БАГАТОПРОФІЛЬНА ЛІКАРНЯ" ВІЛЬНЯНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ з нагоди Дня медичного працівника. До привітань приєдналася і Олена Демченко, головний лікар КЗ «Центр первинної медико-санітарної допомоги», привітала колег, подякувала за їх невтомну та відмінну працю та вручила грамоти.

            З Днем медичного працівника!  Низький уклін вам, працівники охорони здоров’я, щира подяка за вашу сумлінну та невтомну працю. Бажаємо вам терпіння, сил, витримки та професіоналізму. Нехай ваші дні будуть наповнені хорошими моментами, а ваша допомога людям щедро винагороджується! З повагою, міський голова Наталя Мусієнко.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 

 

Підготувала: Вікторія Верещага


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь