A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Міжнародний вокальний фестиваль-конкурс «RISING STAR»

Дата: 22.06.2021 14:43
Кількість переглядів: 549

 

Фото без опису

21 червня 2021 року в місті Запоріжжя відбувся Міжнародний вокальний фестиваль-конкурс «RISING STAR». В конкурсній програмі прийняли участь солістки вокального ансамблю «Каприз» Аліна Кісельова, Римма Курамшина, Анна Кононенко, Маргарита Захарченко, комунальної установи «Вільнянський центр культури та дозвілля» (керівник Тетяна Охріменко).

Члени журі фестивалю-конкурсу після виступу дівчат наголосили, що учасниці мають високий рівень виконавської майстерності, творчий підхід та індивідуальність, артистизм та сценічну культуру. Також було відмічено якість та відповідність фонограми та естетику сценічного одягу.

Серед великої кількості насправді талановитих конкурсантів вибороти призові місця було нелегко. Але наші дівчата не звикли здаватися – за рішенням компетентного журі солістки отримали почесні призові місця: Римма Курамшина – І місце, Анна Кононенко - І місце, Маргарита Захарченко - І місце, Аліна Кісельова – ІІ місце. Керівнику Тетяні Охріменко оголошена подяка за підготовку ансамблю до участі у фестивалі-конкурсі та виховання майбутніх зірочок нашої країни.

Молодці! Щиро вітаємо! Так тримати!

 

Вільнянський центр культури та дозвілля


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь