A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Привітання міського голови з Днем Конституції України та Днем молоді!

Дата: 27.06.2021 01:26
Кількість переглядів: 582

Фото без опису

Шановна громадо!

 

Вітаю вас з Днем Конституції України та Днем молоді!

 

          25 років тому ухвалення Основного Закону нашої держави стало важливим етапом у розвитку української державності, сприяло стабілізації ситуації в країні, на багато років визначило основні напрямки нашого розвитку.

         Втім, варто пам'ятати, що конституційні традиції нашого народу ведуть свій відлік від давніх часів - від Договорів про вольності Війська Запорізького - першої козацької Конституції, укладеної Пилипом Орликом у 1710 році.

     З того часу Україна пережила чимало історичних трансформацій. Але незмінним залишалося прагнення нашого народу до власної держави, до збереження своєї самобутності.

     І сьогодні українці продовжують виборювати свою незалежність, своє право бути господарем на власній землі.

         Яким буде наше завтра, вже сьогодні визначає кожен з нас. І мені надзвичайно приємно бачити, що темп суспільних перетворень задає молодь. Україна переживає справжній бум молодіжних ініціатив, громадських рухів, бізнес-проєктів. Отже, той факт, що сьогодні окрім Дня Конституції ми святкуємо і День молоді, видається мені символічним. Вірю, що творча енергія молоді, креативні ідеї, сміливі рішення та дії виведуть нашу державу в число провідних держав світу. Вітаю Вас з Днем молоді! Молодеча завзятість і патріотизм, нові ідеї та ініціативи вкрай потрібні сьогодні нашій громаді і нашій державі. Впевнена, що творчий ентузіазм і бажання бути першими та найкращими, наше молоде покоління буде щоденно  втілювати в життя та в розвиток нашого чарівного неповторного міста. Успіхів і натхнення тобі, молодь громади, здоров’я і невичерпної енергії, миру і добра!

      З Днем Конституції України!  Бажаю, щоб це свято обєднало нас усіх у бажанні змінити життя на краще, проявляти відповідальність, самовіддано працювати, самореалізовуватись і цим забезпечити справжній розквіт Вільнянщини, гідне життя громадян, щасливий завтрашній день наших дітей!

 

З повагою і сподіваннями на спільні успіхи й перемоги,

міський голова Наталя Мусієнко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь