A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Відзначили День Конституції України

Дата: 29.06.2021 09:58
Кількість переглядів: 560

 

Фото без опису

 

        27 червня на площі Фестивальній у місті Вільнянську відбулись святкові заходи з нагоди 25-ї річниці Конституції України та Дня молоді.   З вітальним словом до присутніх на урочистому зібранні звернулася міський голова Наталя Мусієнко. Побажала всім здоров'я, щастя, процвітання та зазначила, що головним концептуальним обов'язком кожного з нас є виконання основного завдання держави - працювати на благо та процвітання свого народу, своєї громади. Також міський голова у цей день з нагоди 25 дня народження Основного закону України мешканцям громади вручила грамоти та відзнаки. Грамотами Вільнянської міської ради були нагороджені Дмитро Буркот - депутат Вільнянської міської ради восьмого скликання за активну громадську позицію, патріотизм, вагомий внесок у справу поліпшення екологічного стану Вільнянської громади та Максим Кравцов - водій Державної пожежно-рятувальної частини - 18, прапорщик служби цивільного захисту за проявлену мужність та рішучі дії під час ліквідації пожеж та інших надзвичайних ситуацій, сумлінне виконання службових обов’язків. Медаллю “За оборону рідної держави” нагороджено Анатолія Татаренка, медаллю “За відданість справі” - Світлану Демиденко, медаллю “За видатні спортивні досягнення” - Руслана Шпитальова.

       Присутніх своїми творчими виступами встигнув привітати народний вокальний ансамбль «Вільняночка» КУ «Вільнянський центр культури та дозвілля» Вільнянської міської ради.

          На жаль погодні умови не дали можливості нам у повному обсязі провести святкові заходи до Дня молоді та до Дня Конституції України, але ми все одно пам’ятаємо, що це свято нашої державності, що символізує незалежність України до демократичного світу, вшанування прав і свобод кожного громадянина, адже гарантії, закладені в Основному Законі, є стимулом для плідної натхненної праці, спрямованої на добробут, процвітання та благо незалежної держави! Пам’ятаймо свята, шануймо традиції!

 

 

Підготувала: Вікторія Верещага


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь