A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Засідання одинадцятої сесії Вільнянської міської ради

Дата: 09.07.2021 16:10
Кількість переглядів: 649

Фото без опису

           9 липня відбулось пленарне засідання  одинадцятої сесії Вільнянської міської ради восьмого скликання. Представники органів місцевої влади розглянули та затвердили питання згідно з порядком денним. Важливі питання, яким депутати приділили увагу були: Про заснування щорічної премії кращим педагогічним працівникам закладів загальної середньої, дошкільної, позашкільної освіти Вільнянської міської територіальної громади та затвердження Положення про неї; про Програму "Місто Вільнянськ - член Асоціації міст України" на 2021 рік; про затвердження Програми «День міста та  сіл  Вільнянської  міської  територіальної  громади» на 2021 рік та інші. 

          Щодо Програми “Місто Вільнянськ - член Асоціації міст України”, то основними її завданнями є: становлення та розвиток місцевого самоврядування; запозичення провідного досвіду ефективного впровадження в життя програм розвитку місцевого самоврядування в місті, підвищення добробуту мешканців міста; сприяння підготовці та підвищенню кваліфікації спеціалістів для органів місцевого самоврядування; співпраця з органами місцевого самоврядування зарубіжних країн, їх асоціаціями, міжнародними організаціями з питань розвитку місцевого самоврядування; підтримка ділової активності в місті; сприяння розвитку та вдосконаленню системи міжбюджетних відносин, фінансовому забезпеченню органів місцевого самоврядування. Загальний орієнтовний обсяг фінансових ресурсів, необхідних для виконання Програми, з бюджету Вільнянської міської територіальної громади складає 21,53 тис. грн. (для сплати членських внесків). Як приклад, завдяки співпраці зі шведами Академії Фольке Бернадотта у нашій громаді було створено центр надання адміністративних послуг, який успішно діє та надає адміністративні послуги.

            Про затвердження Програми «День міста та  сіл  Вільнянської  міської  територіальної  громади» депутатами були розглянуті та прийняті на сесії послуги з прикрашання території проведення заходів з нагоди  святкування 18 вересня Дня  міста  та сіл Вільнянської  міської  територіальної громади, проведення розважальних заходів: Фестивалю  Фарб,  виступів творчих колективів,  святкового  концерту, дискотеки,  аніматорів,  ходулістів,  живих статуй,   отримання послуг по  технічному  забезпеченню святкових  заходів, організації концертно-розважальної програми  та інше.

          Також депутати прийняли зміни до програм: соціально-економічного та культурного розвитку Вільнянської міської територіальної громади на 2021 рік (зі змінами); розвитку освіти Вільнянської міської ради на 2021 – 2022 роки; «Про соціальну допомогу громадянам Вільнянської територіальної громади» на 2021 рік; «Соціальний захист окремих категорій населення Вільнянської міської територіальної громади на 2021 рік»; підтримки та розвитку КНП «Вільнянська районна багатопрофільна лікарня на 2021 рік» (зі змінами); забезпечення належного функціонування комунальних дошкільних навчальних закладів міської ради на 2021 рік» (зі змінами).

             Депутатом Вільнянської міської ради, головою громадської організації «Вольттера» Романом Кононенко було представлено звіт по каолінам ДУ "Інституту геохімії навколишнього середовища НАН України" на тему: "Проведення літогеохімічних досліджень 30 проб каоліну та вмісних порід Біляївського родовища первинних каолінів", з яким ви можете ознайомитися на сайті Вільнянської міської ради.

          Засідання сесії пройшло в діловому та конструктивному порядку, з рішеннями якої ви зможете ознайомитися на сайті.

Фото без опису

Фото без опису

 

 

 

 

Підготувала Вікторія Верещага

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь