A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Гаряча лінія з Вільнянським міським головою

Дата: 08.07.2021 13:41
Кількість переглядів: 498

Фото без опису

     

            У червні відбулася пряма телефонна лінія громадян з Вільнянським міським головою Наталею Мусієнко. Переважна більшість людей телефонували з особистих проблем, пов’язаних з важким матеріальним становищем, отриманням кваліфікованої медичної допомоги на лікування, купівлі ліків, отриманням державної соціальної допомоги та пільг.

                   Людей зрозуміти можна, адже для багатьох з них відверта розмова про свої біди з міським головою є чи не остання надія якось вирішити ці проблеми.

                Не залишилися поза увагою і проблеми житлово-комунального господарства громади: вивезення твердих побутових відходів; “вічне й важливе питання” щодо незаконних дій КП “Облводоканал” про винесення  приладів обліку на межі балансової належності та ліквідація карантинних рослин по вулиці Маяковського.

                Також мешканців громади хвилюють питання транспортного сполучення у вихідні та святкові дні із сільськими населеними пунктами громади та робота служби у справах дітей щодо неналежного виконання батьківських обов’язків.

                 Голова Вільнянської міської ради Наталя Мусієнко пообіцяла посприяти та допомогти із зазначених питань, які знаходяться у неї на контролі. 

 

 

Підготувала: Вікторія Верещага

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь