A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Засідання виконавчого комітету Вільнянської міської ради

Дата: 08.07.2021 14:52
Кількість переглядів: 591

Фото без опису

           8 липня відбулось засідання виконавчого комітету Вільнянської міської ради.  На порядку денному були такі важливі питання: про звіт дільничного офіцера поліції сектору превенції відділення поліції № 2 Запорізького районного управління поліції ГУНП в Запорізькій області Карпова В.В. про результати діяльності на території Вільнянської міської територіальної громади за І півріччя 2021 року; про встановлення тарифів на послуги з вивезення твердих побутових відходів на території Вільнянської міської територіальної громади; про розгляд проекту рішення «Про Програму День міста на 2021 рік»; про  затвердження актів приймання – передачі нерухомого та іншого окремого індивідуально визначеного рухомого майна комунальних установ  Вільнянської районної ради та інші.

         На засіданні виконавчого комітету Вільнянської міської ради було заслухано та затверджено звіт Валерія Карпова про стан законності та громадського порядку на території міста Вільнянськ. До відділення поліції № 2 ЗРУП надійшло 6260 повідомлень щодо кримінальних правопорушень, 1589 адміністративних правопорушень. 37 осіб за фактами крадіжок були встановлені, розкрите 1 вбивство, встановлені особи щодо 10 фактів легких тілесних ушкоджень, встановлено 37 осіб щодо фактів крадіжок. В цілому криміногенна обстановка у місті напружена, однак прийнятими превентивними заходами її вдається утримувати під контролем. Значну роль у цьому відіграло встановлення комплексу відеоспостереження, а саме перенесення його у минулому році до чергової частини відділення поліції, як приклад можна зазначити, що у порівнянні з минулим роком у громадських місцях та в умовах скоєно втричі менше кримінальних правопорушень.

              Щодо передачі майна комунальних установ Вільнянської районної ради Вільнянській міській раді була здійснена передача таких установ: «Вільнянська централізована бібліотечна система», «Вільнянський районний будинок культури та дозвілля», Вільнянська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 1, Вільнянська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 3 , Вільнянська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 2 , Вільнянська районна дитячо-юнацької спортивна  школа «Колос», «Вільнянська районна багатопрофільна лікарня», Любимівський навчально-виховний комплекс (дошкільний навчальний заклад-загальноосвітній навчальний заклад), «Вільнянська дитяча музична школа»,  Новогупалівський навчально-виховний комплекс, Вільнянська гімназія «Світоч» , «Фінансово-господарська група  з обслуговування закладів культури» , «Вільнянська дитяча художня школа», «Центр з обслуговування, координації діяльності та розвитку освітніх закладів», «Вільнянський центр первинної медико-санітарної допомоги».

Особливості реорганізації та правонаступництва майна, прав та обов’язків, які належали районним радам як юрособам публічного права, визначаються КМУ з урахуванням положень бюджетного законодавства, Законів від 03.08.98 р. № 147/98-ВР «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності» та № 280. Утворена тергромада є правонаступником всього майна, прав та обов’язків реорганізованих тергромад із дня набуття повноважень сільською, селищною, міською радою, обраною такою утвореною тергромадою.

          Також на виконкомі було розглянуто питання захисту прав неповнолітніх, які контролює служба у справах дітей.

              З рішенням виконкому можна буде ознайомитися на сайті Вільнянської міської ради.

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 

 

 

 

Підготувала: Вікторія Верещага


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь