A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

ОЗДОРОВЛЕННЯ ДІТЕЙ У 2021 РОЦІ-ОДИН З ПРІОРІТЕТНИХ НАПРЯМКІВ РОБОТИ ВІДДІЛУ СОЦІАЛЬНОГО ЗАХИСТУ НАСЕЛЕННЯ

Дата: 13.07.2021 16:16
Кількість переглядів: 551

Фото без опису

          З метою належного проведення літньої оздоровчої кампанії Вільнянською міською радою та виконавчим комітетом Вільнянської міської ради здійснюються відповідні заходи, націлені на практичну реалізацію права кожної дитини на оздоровлення та відпочинок. Враховуючи непросту ситуацію в країні, першочерговим завданням залишається максимальне охоплення оздоровчими та відпочинковими послугами дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки відповідно до Закону України «Про оздоровлення та відпочинок дітей».

          Рішенням міської ради від 18.03.2021 №17 затверджено Програму «Соціальний захист окремих категорій населення Вільнянської  міської територіальної  громади на  2021 рік», в якій передбачено придбання путівок для оздоровлення дітей шкільного віку осіб, визнаних учасниками бойових дій в кількості 10 штук. На сьогодні 7 дітей направленні до ДЗОВ «Факел» до  міста Бердянськ. Планується придбання ще 3 путівок на серпень місяць поточного року.

       Виконавчим комітетом постійно проводиться робота, щодо інформаційної та організаційної допомоги мешканцям громади з оздоровлення та відпочинку дітей. Здійснюється ведення бази даних з організації та відпочинку дітей, яка формується за заявами батьків дітей (осіб, які їх замінюють). Зараз на обліку перебуває 51 дитина, з числа пільгових категорій. На 13 липня 1 дитина з числа малозабезпечених сімей пройшла оздоровлення в «Українському дитячому центрі «Молода гвардія» у місті  Одеса з 22.06.2021 по 12.07.2021 включно.

           З 16.07.2021 по 05.08.2021 направляється 1 дитина з числа дітей сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування  до «Міжнародного дитячого центру «Артек» до міста Київ.

             Виконавчим комітетом Вільнянської міської ради  вживаються необхідні заходи щодо недопущення неефективного використання бюджетних коштів та повернення путівок під час скерування дітей до державних підприємств «Український дитячий центр «Молода гвардія» та «Міжнародний дитячий центр «Артек».

             Згідно укладеного договору між Вільнянською міською радою та Департаментом соціального захисту населення Запорізької ОДА очікуються путівки на оздоровлення та відпочинок дітей за кошти обласного бюджету.

              Оздоровча кампанія ще триває, тому бажаємо гарного оздоровлення нашим дітям!

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь