A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Як пройшли сесії Вільнянської міської ради

Дата: 30.07.2021 16:06
Кількість переглядів: 451

 

Фото без опису

 

      29 липня пройшли засідання постійних профільних комісій Вільнянської міської ради, якими були розглянуті всі питання порядку денного тринадцятої сесії. Депутати розглянули підготовлені до сесії документи, внесли свої пропозиції та зауваження до даних питань.

  Також цього дня відбулись пленарні засідання  дванадцятої та позачергової тринадцятої сесій Вільнянської міської ради восьмого скликання. Представники органів місцевої влади розглянули та затвердили питання згідно з порядком денним. Важливі питання, яким депутати приділили увагу були:  про затвердження звіту про виконання бюджету Вільнянської міської територіальної громади за 1 півріччя 2021 року, про внесення змін до Програми розвитку освіти Вільнянської міської ради на 2021-2022 роки, затвердженої рішенням міської ради від 24.12.2020 №40 (зі змінами), про премії Вільнянської міської ради для обдарованої молоді Вільнянської міської територіальної громади, про проведення інвентаризації земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, розташованих на території Вільнянської міської територіальної громади, про звернення депутатів Вільнянської міської ради до Секретаря Ради національної безпеки та оборони України Данілова О.М., про звернення депутатів Вільнянської міської ради до Запорізької обласної ради щодо діяльності КП «Облводоканал» ЗОР та скасування рішення та інші.   

     Стосовно внесення змін до Програми розвитку освіти, то це придбання ноутбуків для організації дистанційного навчання, інших форм здобуття загальної середньої освіти з використанням технологій дистанційного навчання, передбачених Порядком та умовами надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на заходи, спрямовані на боротьбу з гострою респіраторною хворобою COVID-19, спричиненою коронавірусом SARS-Cov-2, та її наслідками під час навчального процесу у закладах загальної середньої освіти, затверджених Постановою КМУ від 21.04.2021 №403.  Згідно подання інформації по школам, ноутбуки будуть надані ЗОШ № 1 та Любимівському НВК за приналежністю.

З 31.03.2017 року мешканці Запорізького (Вільнянського) району є свідками свавілля влади на всіх рівнях з питань розміщення у нашому районі, у безпосередній близькості до населених пунктів с. Біляївка, с. Роздолля, с. Зелене та м. Вільнянськ ТОВ «Біляївський збагачувальний комбінат» (далі ТОВ «БЗК») – відкритого кар’єру з видобутку первинних каолінів та їх мокрого збагачення на місці. Тому депутати Вільнянської міської ради вирішили звернутися  до Секретаря Ради національної безпеки та оборони України Данілова О.М. з офіційним зверненням.

    Щодо проведення інвентаризації земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, розташованих на території Вільнянської міської територіальної громади, то депутатами було вирішено створити комісію, до складу якої також увійдуть представники різних фракцій. Основними завданнями комісії з інвентаризації земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, розташованих на території Вільнянської міської територіальної громади будуть: виявлення інвестиційно-привабливих земельних ділянок, право оренди, яких може бути запропоноване для продажу на земельних торгах; виявлення земельних ділянок, які використовуються без оформлення відповідних прав на землю та їх обмежень; виявлення резервів збільшення надходжень від плати за землю до місцевого бюджету.

         На сесії також було багато земельних питань, яким депутати приділили увагу. Засідання сесій пройшло в діловому та конструктивному порядку, з рішеннями яких ви зможете ознайомитися на сайті.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь