A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

НОВІТНІ ФОРМИ РОБОТИ З КЛІЄНТАМИ СЛУЖБИ ЗАЙНЯТОСТІ

Дата: 12.08.2021 07:44
Кількість переглядів: 601

Фото без опису

Фахівцями Вільнянської районної філії Запорізького обласного центру зайнятості  запроваджено нові форми роботи з роботодавцями.

11 серпня 2021 року у приміщенні Вільнянської районної філії була проведена колективна співбесіда представників роботодавця ТОВ «Фортшрітт» та претендентів на наявну вакансію «головний бухгалтер». На колективну співбесіду було запрошено  зареєстрованих безробітних, та незайняте населення.

Напередодні проведення заходу всім зареєстрованим у Вільнянській філії безробітним були видані направлення на працевлаштування на дану вакансію.

Директор та працівники відділу кадрів ТОВ «Фортшрітт» поінформували присутніх про завдання та обов’язки, режим та характер виконуваної роботи, вимоги до кандидатів на посаду, також презентували саме підприємство. Після цього з кожним кандидатом на посаду була проведена коротка співбесіда, розглянуті направлення на працевлаштування і резюме кожного кандидата.

В результаті проведених співбесід з 13 претендентами на посаду, було відібрано два кандидати, які задовольняють вимоги роботодавця. Їх запрошено для ознайомлення з обов’язками вакантної посади безпосередньо на підприємство. 

Така нова форма роботи служби зайнятості з клієнтами вигідна як для роботодавця, так і для безробітних осіб, а саме: співбесіди проводяться в один призначений день і час, не потрібно кожного разу домовлятися про їх зустрічі. Під час заходу зразу проводиться порівняння та відбір кандидатів на посаду.

Фахівцями Вільнянської районної філії Запорізького ОЦЗ і в подальшому планують використовувати таку форму роботи з клієнтами служби зайнятості.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь