A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ МІСЬКОЇ РАДИ

Дата: 12.08.2021 16:06
Кількість переглядів: 982

Фото без опису

12 серпня відбулося чергове засідання виконавчого комітету Вільнянської міської ради, на порядок денний якого було винесено 29 питань.

Особливу увагу члени виконкому приділили першому питанню -  «Про стан готовності закладів освіти Вільнянської міської ради до 2021/2022 навчального року». Директор КУ «Центр з обслуговування, координації діяльності та розвитку освітніх закладів» Вільнянської міської ради Лариса Ганова доповіла, що з метою своєчасної якісної підготовки та організації початку 2021/2022 навчального року закладів дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти Вільнянської міської ради, з червня 2021 року у закладах освіти проводяться поточні ремонтні роботи. 

Розпорядженням Вільнянського міського голови від 09.08.2021 року №231 "Про утворення комісії по перевірці стану готовності закладів дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти до нового 2021/2022 навчального року" утворено зазначену комісію, до складу якої увійшли заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, фахівці Запорізького районного управління  Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України  у Запорізькій області, відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Вільнянського районного управління Головного управління  Держпродспоживслужби в Запорізькій області, комунальної установи «Центр з обслуговування, координації діяльності та розвитку освітніх закладів» Вільнянської міської ради, голова Вільнянської територіальної організації Профспілки працівників освіти і науки України та голова постійної комісії з питань освіти, культури, молоді, спорту, охорони здоров’я, материнства, дитинства, соціальної політики та праці Вільнянської міської ради. 

Начальник житлово-комунального відділу виконавчого  комітету  міської ради Олена Гавриленко традиційно доповіла про хід виконання рішення виконавчого комітету від 13.05.2021 №84 «Про підготовку житлово-комунального господарства Вільнянської міської територіальної громади до роботи в осінньо-зимовий період 2021-2022 років».

Головний спеціаліст з цивільного захисту виконавчого комітету  міської ради Анатолій Говоруха доповів про необхідність створення місцевої протиепізоотичної комісії при виконавчому комітеті Вільнянської міської ради та Вільнянської міської ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту. За результатами обговорення члени виконкому одноголосно підтримали відповідні проєкти рішень.

Також присутні розглянули план заходів з підготовки та відзначення 30-ої річниці незалежності України на території Вільнянської міської територіальної громади та план заходів з підготовки та відзначення Дня міста та сіл Вільнянської міської територіальної громади.

Членами виконкому було розглянуто ряд питань захисту прав дітей, житлово-комунального господарства, містобудування та надання матеріальної допомоги населенню.

Засідання пройшло у діловому та конструктивному руслі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь