A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Засідання 14 (позачергової) сесії Вільнянської міської ради, робота депутатів на благо громади

Дата: 20.08.2021 16:23
Кількість переглядів: 559

Фото без опису

      20 серпня відбулось засідання постійних профільних комісій Вільнянської міської ради, якими було розглянуто питання щодо звернення депутатів з припинення централізованого водопостачання у місті Вільнянську, включене до порядку денного сесії.

         Після засідання комісій відбулось пленарне засідання чотирнадцятої сесії Вільнянської міської ради восьмого скликання. Представники органів місцевої влади розглянули та затвердили одне важливе питання - “Про звернення депутатів Вільнянської міської ради до Запорізької обласної ради, Запорізької міської ради, Запорізької обласної державної адміністрації, Запорізької обласної прокуратури щодо правомірності припинення централізованого водопостачання м.Вільнянськ. 

       Щодо цього питання було заслухано письмове звернення депутатів Вільнянської міської ради, в якому представники органів місцевої влади просять невідкладно розглянути це звернення, встановити дійсні причини та правомірність відключення централізованого водопостачання м.Вільнянськ у період 17-18 серпня 2021 року, надати правову оцінку діям відповідальних посадових осіб в ситуації, що склалася, і вирішити питання щодо їх притягнення до відповідальності, визначеної чинним законодавством України.

      З листа чітко зрозуміло, що відключення за борги або з іншої причини одразу всього населеного пункту, без належних підстав, без завчасних попереджень населення та відповідних служб, чинним законодавством України не передбачено і є його грубим порушенням. Тому була скликана 14 позачергова сесія для вирішення даного питання.

     Засідання чотирнадцятої позачергової сесії пройшло в діловому та конструктивному порядку, з рішенням якої ви вже можете ознайомитися:

 

Рішення 1 від 20.08.2021 року 14 сесії Вільнянської міської ради

 

 

Відділ організаційної та кадрової роботи

виконавчого комітету Вільнянської міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь