A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Привітання Вільнянського міського голови Наталі Мусієнко зі святами - Днем Державного Прапору України та 30-річницею Незалежності України!

Дата: 23.08.2021 08:00
Кількість переглядів: 462

Фото без опису

Шановно громадо!

 

          Від імені Вільнянської міської ради, її виконавчого комітету, від себе особисто вітаю Вас з 30-ю річницею  Незалежності України та Днем Державного Прапора! 30 років – значний проміжок часу, бо за ці роки країна  пройшла довгий і важкий шлях. І сьогодні наші земляки проливають кров за незалежність Батьківщини. Ми вдячно схиляємо голови перед пам’яттю тих, хто, нехтуючи смертю, загинув у жорстоких боях заради вільної Української держави.

Запорукою подальшого успішного державотворення є громадська злагода, об`єднання усіх громадян України у спільному прагненні – зміцнити силу і славу своєї Батьківщини, відбудувати міцний та заможний український дім, у якому щасливо будемо жити ми, наші діти й онуки.

          Миру Вам і злагоди, міцного здоров`я, щастя. Нехай у наших серцях палає  джерело віри і надії на краще, почуття гордості і любові до своєї держави нашого талановитого і працелюбного народу!

         Традиційно День державного прапора в Україні відзначають напередодні Дня Незалежності – 23 серпня. Для кожної країни прапор – символ її суверенітету та єдності нації, уособлення її могутності і незалежності. У всі часи державний прапор – священний, адже українці вже не раз віддавали за нього життя. Упевнена, що, дивлячись на прапор, кожен українець, як житель великої країни, відчуває гордість за свою Батьківщину. Жовто-синій стяг – це наша незалежність, наш дух, честь і наша слава. З ним ми добилися незалежності і відновили власну державу. Бережімо та пишаймося нашим національним стягом.  Адже мить, коли піднімається Прапор України та звучить Державний Гімн, - це момент піднесення, який сповнює серця гордістю за рідну країну.

       Нехай стяг України наповнює душу патріотизмом і прагненням до світлого майбутнього. Бажаю вашим родинам щастя, здоров'я і віри у краще майбутнє нашої держави! Зі святом!

 

З найкращими побажаннями,

міський голова Наталя Мусієнко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь