A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Серпнева конференція педагогічних працівників «Освіта Вільнянщини 30: якість, доступність та безпечність»

Дата: 31.08.2021 15:36
Кількість переглядів: 720

 

Фото без опису

 

 

     30 серпня  2021 року на базі Вільнянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №3 Вільнянської міської ради відбулася серпнева конференція педагогічних працівників. Освітянську нараду відкрили виступом народного художнього колективу театру студії «БЕМС» ЦДЮТ імені Валерії Гнаровської Вільнянської міської ради групи основного та вищого рівнів, які привітали освітян з початком навчального року.

    Конференція відбулась за участі міського голови Наталі Мусієнко, яка зазначила про успіхи в 2021 навчальному році, про те, над чим потрібно працювати, до чого прагнути та вдосконалюватися, бо освітянська сфера  перебуває у постійному розвитку. А також наголосила на організації роботи навчальних закладів щодо вакцинації.

   Вперше 12 балів з державної підсумкової атестації отримали  8  випускників закладів загальної середньої освіти. Всі вони були відзначені грамотами Вільнянського міського голови:

      з української мови та літератури – один випускник Вільнянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 (вчителі Тарковська Юлія Валеріївна, Дмитренко Ірина Василівна) та  один випускник Вільнянської гімназії «Світоч» (вчителі Карпович Людмила Степанівна, Кіріян Тетяна Володимирівна);

       з історії України - випускник Вільнянської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 3 (вчитель Федірко Марина Василівна);

      з математики - випускник Вільнянської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 3 (вчитель Борсук Вікторія Анатоліївна);

   з англійської мови – 2 випускника випускник Вільнянської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 3 (вчитель Подліянова Алла Андріївна);

    з біології - випускник Вільнянської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 3  (вчитель Пітіляко Наталя Юріївна);

     з географії - випускник Вільнянської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 3 (Назарчук Ірина Юріївна).

     Наталя Мусієнко привітала з початком навчального року і новопризначених директорів шкіл громади Катерину Шабаль та Наталю Євламп’єву, а також завідувача ДНЗ “Ясла-садок” “Дзвіночок” № 6 Олену Линник. Вихователю КДЗ “Ясла-садок  № 3” “Сонечко” Вільнянської міської ради Марині Шпак було вручено сертифікат творчої майстерні “Технопарк художньо-педагогічних ідей як форма підвищення професіоналізму педагога закладу дошкільної освіти”.

       Під час роботи наради директор КУ «Центр з обслуговування, координації діяльності та розвитку освітніх закладів» Вільнянської міської ради Лариса Ганова виступила з доповіддю на тему «Освіта Вільнянщини 30: якість, доступність та безпечність». Головний спеціаліст відділу інституційного аудиту Управління державної служби якості освіти в Запорізькій області Інна Бугарь доповіла про «РОЗБУДОВУ ВНУТРІШНЬОЇ СИСТЕМИ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЯКОСТІ ОСВІТИ У ЗАКЛАДАХ ОСВІТИ ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ». Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Віктор Плахотя зазначив про «Стан готовності закладів дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти до нового 2020/2021 навчального року».

        Підсумовуючи результати наради, було поставлено першочергові завдання - вибудувати в кожному навчальному закладі ефективну систему роботи; підвищити відповідальність за розвиток освітнього процесу.

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

Головний спеціаліст внутрішньої та інформаційної політики

відділу організаційної та кадрової роботи виконавчого комітету

Вільнянської міської ради Вікторія Верещага

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь