A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Привітання міського голови Наталі Мусієнко з Днем знань!

Дата: 01.09.2021 10:53
Кількість переглядів: 873

Шановна громадо!

 

Дорогі школярі, шановні батьки, вчителі!

 

     1 вересня - це свято, яке дороге кожному, хто навчається і навчає. Для педагогів - це початок нового етапу в роботі, радість від зустрічі зі своїми вихованцями. Для дітей - це новий етап серйозної роботи, спілкування з друзями, успіхів і відкриттів.

     Від щирого серця вітаю усіх зі  святом 1 вересня. Саме на початку осені стартує новий навчальний рік, період боротьби за знання, за відмінні оцінки, за вірних друзів, за подолання нових висот.

  Це є початоком нового етапу в житті для дітей, які стали сьогодні першокласниками. Сміливіше знайомтеся з цим дивовижним світом знань і відкриттів. Нехай уроки будуть захоплюючими, книги – цікавими, шкільна дружба – міцною! Ростіть здоровими, досягайте високих результатів у навчанні, ніколи не зупиняйтеся на дорозі Знань, вона цікава і по-справжньому нескінченна!

      Для учнів 11-х класів це  останнє 1 вересня в шкільому  житті. Дорогі  11-класники, пам’ятайте, ваша подальша доля – у ваших руках. Закладіть міцний фундамент для своїх майбутніх перемог. Зичу вам впевненості в собі та досягнення всіх намічених цілей. Нехай ваш останній рік навчання у школі буде багатим на радісні та яскраві події!

    Високоповажні вчителі! Завдяки вашій захопленості, творчому підходу Ви прищеплюєте дітям любов до знань! Бажаю  вам, здійснення всіх задумів, блискучих і вдячних учнів, мудрості та здоров'я!

    Шановні батьки! Спасибі, що сьогодні ви ділите зі своїми дітьми радість зустрічі зі школою! Пам'ятайте, ваші діти потребують вас!

    В цей перший день осені, який починає новий навчальний рік, хочеться побажати педагогам і батькам професійних успіхів, мудрості і терпіння. Нехай знання та навички, отримані в новому навчальному році вашими вихованцями, стануть стартовою основою для нового покоління українців! У добру путь за знаннями!

 

З найкращими побажаннями,

міський голова

Наталя Мусієнко

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь