A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Свято 1 вересня у вечірній загальноосвітній школі I-III ступенів державної  установи «Софіївська виправна колонія (№ 55)»

Дата: 01.09.2021 15:02
Кількість переглядів: 532

Фото без опису

     Вересень – це місяць початку навчального року. 1 вересня за парти сіли школярі, розпочалося навчання у вищих навчальних закладах області. Статтею 53 Конституції України визначено, що кожен має право на освіту. Мають таке право і ті, хто опинився за гратами.

    У вечірній загальноосвітній школі I-III ступенів державної  установи «Софіївська виправна колонія (№ 55)» у місті Вільнянську для засуджених також свято 1 вересня розпочалось з привітань та подарунків. Міський голова Наталя Мусієнко завітала до установи привітати з початком навчального року  та від виконавчого комітету Вільнянської міської ради подарувала мультимедійну дошку з проектором, завдяки якій навчання буде змістовним та зручним.

      Наталя Мусієнко звернулася з привітальним словом до засуджених виправної колонії № 55 та побажала успіху в новому навчальному році,  відмінного  навчання та йти правильним шляхом до країни знань!

     Так у школі є комп’ютерний клас з інтернет мережею, де засуджені можуть опанувати навиками набору та володіння комп’ютером вцілому. Є кімната психологічного розвантаження з телевізором та зручними диванами.

       Нагадаємо, що протягом літнього періоду у школі для засуджених проводилися ремонтні роботи, щоб 1 вересня 2021 року вони мали змогу навчатися в гідних умовах, наполегливо здобувати знання та у майбутньому вступити до вищих навчальних закладів і працевлаштуватися. 

     Всі люди мають право на помилку, але найголовніше – мати бажання докласти зусиль, щоб її виправити! В новий рік - з новими цілями та бажаннями до знань!

 

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без опису

 

 

Головний спеціаліст внутрішньої та інформаційної політики

відділу організаційної та кадрової роботи виконавчого комітету

Вільнянської міської ради Вікторія Верещага


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь